0 oy
141 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bebeğim 8 aylık 4 gündür ishal ve günde 4-5 kez kaka yapıyor. Rengi de sarı . Kakasinin içinde nohut büyüklüğünde şeyler var ve çok kötü kokuyor neden olabilir ve ne yapmalıyım?
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
(556 puan) tarafından
Bi doktora götürseniz. Geçmiyorsa bebişe sıkıntı olur. Kilo kaybeder. Poposu pişer. 
(58 puan) tarafından
Pazartesiye kadar geçmezse öyle yapayım diyorum ben de .. evet dediğiniz gibi pişik oldu ve geçmiyor ;(
(556 puan) tarafından
Hematen alın mavi olandan hemen geçiriyor. Oğlumun bağırsaklarında nodül oluşmuş geçen pazar bi anda kıvranmaya ıkınmaya başladı. Yaptıkça rahatlıyodu. Sürekli ishal gibi yapıp poposu ıslak kalınca doğduğundan beri ilk kez pişik oldu. Şuan 15 aylık olmak üzere. Onu sürünce hemen acısını aldı 2 gün içinde de tamamen geçti.
(58 puan) tarafından
Çok sağol kuzum, alayım insaAllah hemen. Rabbim şifa versin yavrularımıza
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Lifli gıdalar yedirmeyin muz patates püresi gibi şeyler verin bol bol su verin yada bol bol emzirin sıvı kaybı olmasın meybe suyu tarzı şeyler vermeyin.
(58 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım, doktora götürdüm kan ve gaita tahlili yaptılar hiç bir şey çıkmadı ama çok fazla sıvı kaybı olduğu için serum taktılar hamd olsun bugün daha iyiydi. Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat ve afiyet versin ..
0 oy
tarafından
Bağırsaklarda enfeksiyonu vardır muz verebilirsin haşlanmış patates verebilirsin. Bol bol emzirip su takviyesi yap canım. Bebeğini en iyi sen bilirsin birşeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan bir doktora görün için rahat eder. 
(58 puan) tarafından
Evet evet canım muhtemelen enfeksiyon dedi doktor ama tahlillerde hiç bir şey çıkmadı . Tanımlanmamış bi viral enfeksiyon olabilir dedi. Serum taktılar dün gece baya arttı çünkü ishal kusma vs . Bir de ilaç verdi doktor çok şükür bugün düne göre çok çok iyi ama bir şey yediği zaman kusuyor. Çok sevdiği bir çorba var ondan verdim kustu yine, ne versem yemiyor hani belki cicibebe yer dedim bir kaşık verdim yutmasiyla kusması bir oldu .. Yalnız şunu fark ettim bugün katı şeyler verince kusmuyor. Pilavla yoğurt verdim mesela yedi masaAllah iki gündür bol bol su da içiyor . Umarım iştahı tekrar düzelir dua istiyorum :)
tarafından
Rabbim şifa versin bebise. Şimdi nasıl peki ishaldi oğlum muz verdim biraz daha iyi oldu.
(58 puan) tarafından
Viral bir enfeksiyon dedi doktor, serum taktılar ilaç verdiler elhamdulillah iyileşti :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
30 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde F1e2r3i4d5e6 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
0 oy
2 cevap 401 göst.
1 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hicranz (85 puan) tarafından soruldu
...