0 oy
163 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar selam. Oğlum 6 gün sonra 9 aylık olcak inşallah. Dün gece uykuya direniyodu sonra ben bunu iki dakika yere bırakıp öbür odaya geçtim geldim sonra çocuğa bişi oldu. Normalde benimle yapışık yaşar memeden ayrılmaz gün içinde benim kucağımda oynar babada bile durmaz. Bi ağlamaya başladı ben kucağıma aldım sakinleşmesi için bişiler yaptıkça beni itti. Meme kesinlikle almadı. Saatlerce cığlık çığlığa ağladı. Bana gelmeyi bırak bendeb tarafa bile dönüp bakmıyo babaya gitmek istiyo sürekli. Memeden başka asla uyumazken babanın kollarında uyudu dün gece ama çok korkunçtu korktum bişi oldu diye. 8 de uyuyan çocuk gece 2 buçuğa kadar ağladı. Bu bugünde aşırı durgun... Yani ne olursa olsun diş ağrı yada ne bileyim herhangi bişi hep bana sığınırdı benden asla ayrılmazdı ne olmuş olabilir yaa.. Başka bi çocuk gibi bugün çok değilik yani.. Korkmuşmudur korkmuşşsa napabiliriz bilmiyorum çok okuduk dünden beri :(
Bebek Ayı 9
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(770 puan) tarafından
Küsmüş olabilir mi acaba size. Bazı bebeklerde oluyor öyle. Benim bebişi de yatağında yatması için tek bırakınca ağladığı oluyor çoğu kez ama ben odaya girdiğim gibi yine bana geliyor, sarılıyor vs. Bebekler ama onlarda kızıp, küsüp tepki verebilirler. Mümkün olduğunca onunla oynayın, eğlenceli vakit geçirin. Hatta konuşun. Geçici bir durum olabilir. 
(770 puan) tarafından
Siz onu öyle tek bırakınca korkmuştur. Anneyi kaybetme korkusu da var bu dönemlerde. Ağlamasının uzun sürmesi bundandır.
(87 puan) tarafından
Ya tuvalete bile onunla gidiyorum aslında çünkü gerçekten aşırı düşkün bana. Her zaman yere bırakıp bezini atmaya giderken arkamdan ağlaya ağlaya gelir ki dün de öyle oldu. Ama bu sefer neden böyle bi tepki oldu bilmiyorum ya kafayı yicem. Şimdide uyuyor gün içinde asla ve asla uyumayan çocuk. Huymu değiştiriyor yoksa korktumu yoksa dediğiniz gibi bana mı küstü. Gece boyu uyumadım dua ettim. Düşünmekten helak oldum...
(770 puan) tarafından
Rahatlayın öncelikle. Sizdeki stresi hissediyordur. Dediğim gibi bir kaç gün boyunca yoğun olarak onunla oynayın, hoşuna giden şeyleri yapın, güldürün. Size olan tutumu bir kaç güne değişirse büyük ihtimalle size küsmüştür. Odada tek bıraktığınızda oda karanlıksa da korkmasında etkili olmuştur. Artık büyüdükleri için verdiğimiz tepki ve yaptığımız davranışlara krndi anlamlarını yüklüyorlar. Benim bebeğimde de bunu gözlemliyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 352 göst.
24 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Manolya123456 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 855 göst.
0 oy
0 cevap 182 göst.
11 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde beyaz çiçek (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 593 göst.
...