+1 oy
275 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba herkese staj kapsamında ücretsiz olarak 0-3 ay dönemi için uyku eğitimi vereceğim ilgilenenler buraya yorum yazarak bana ulaşabilir :) 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(361 puan) tarafından
105 gunluk bebekte uyarmi
(33 puan) tarafından
2. Aya gireceğiz bende biligilenizden faydalanmak isterim
-Reklam-
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Uyku eğitimi için erken değilmi peki benim bildiğim 4 aydan sonra başlar ama isterim ben uyku eğitimi aldırmak nasıl iletişime geçebiliriz
0 oy
(3,805 puan) tarafından
0-3 ay bebege uyku egitimi verilmez. Bebek kendini henuz anne karninda sanir. 

Uyku egitimi zaten dogru da degil. Bebeginiz nasil ki beslenme,giyim gibi konularda size ihtiyaci varsa uyku konusunda da ihtiyaci vardir. 

Sadece bebeginize kendi basima uyuma konusunda yardimci olabilirsiniz. 
Profil image (9 puan) tarafından
Amacimda o zaten sürekli şikayet etmeseniz keşke bu benim mesleğim ve ihyiyaci olan annelere yardımcı olmaya çalışıyorum bunu neden engelliyosunuzki  amacımız tam anlamıyla eğitim değil bebeği beşiğinde saatinde ihtiyaciolan uykuyu uyumasıni sağlayacaktık sadece. Bebeğe zarar vermiyoruz bişey yapmiyoruz aglatmiyoruz bile.
(3,805 puan) tarafından
Ne meslegi acaba ? Yeni populer olan su mesleklerden mi ?
0-3 aylik bebek cani nasil istiyosa oyle uyur, uyumali, ister annesinin koynunda ,ister memesinde ,ister yataginda. Annesinin koynunda uyumak isteyen bebegi zorla besige koyarsaniz zarar verirsiniz.
Hatta anne karninda verinde dogunca hic ugrasmayalim.
Baska egitimlerde veriyo musunuz,tuvalet, catal kasik kullanma falan
Profil image (9 puan) tarafından
E zaten bizim de zorlamamiz yok. Anne Bebek bağını olabildiğince yükseltme amaçlı olarak çalışıyoruz. Aldığım egitim de oldukça kapsamlı üstelik.  Gerçekten bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum evet biz de 5 hatta 6 aydan önce uyku eğitimi vermeyi tasvip etmiyoruz. Biz sadece ilerleyen zamanlarda olacak  yanlış desteklerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz bunun nesi kötü ?  Ne kadar çok anne var biliyor musun uykusuz bir çok gecesi olan gündüz uykusunu alamayınca bebeğine yeteri kadar ozen gösteremeyen sürekli yorgun olan o kadar çok anne var ki
(3,805 puan) tarafından
Ayy biliyo musunuz benimki dogdugundan beri sabaha kadar uyur. Gunduzde 5 saat kesintisiz uyur. O sebeple bilemiyorum ya uykusuzluk neymis !
Benim bebegimde dogdugundan beri surekli uyanir gece gunduz. 1 yasini gecince yeni yeni uyumaya basladi, suan kendi kendine uyumayi ogretiyorum. Destegimde yine devam ediyo. Suan bu sekil uygulamamin sebebi ise soyledigim herseyi anlamasi ve yurumeyi ogrenmis olmasi. Ayrica bebegimin mizacini bilmem ogrenmem.
Siz mi cok kapsamli egitim aldiniz ? Once gidin bi cocuk gelisimi egitimi alin,sonra gelin burada yorum yapin. Ben yuksek egitimimi bu sekilde cok iyo bi universite de ulkenin en iyi hocalari ile tamamladim. Sizin aldiginiz bilmem kac saatle olacak is degil. İlk 3 ay bebekle anne olabildigince temas halinde olmalidir. Sizin yanlis destek dediginiz seylerde bu temaslardan olusuyo.
Bazi bebekler uyur bazilari uyumaz.
Bende uykuyu sevmiyorum bebegimde benim gibi. Cok normal yani. Robot degil bunlar. Hepsi farkli bi birey. Zaten kaliplasmis egitiminizi tum bebeklere dayiyosunuz en bastan yanlis bi uygulama !
(448 puan) tarafından
Post kapatılmış ama yazmadan edemedim üç aylık bebekte neyin eğitimi. Ne saçma. Bir ara bende çok düşündüm bu uyku eğitimi meselesini çünkü doğduğundan beri uykusuz yavrum.  Ağlatmadan ağlatmadan diyorlar ama hiç inanmadım. Zaten ağlatmadan yapılıyorsa ben kendim de yapabilirim. Hep aynı saatleri planla, uyku rutini yap. E ben bunları yapıyorum zaten. Hele hele üç aylık bebek, yavrum daha dünya da olduğunun farkında değil ki. Kusura bakmayın bende pek saygı duymamaya başladım bu yeni nesil mesleklere.
Profil image (9 puan) tarafından
Sizin kararınız tabi. Zaten bizde tam olarak sizin dediğinizi yapiyoruz. Aglatmadan diye bir şey uyku eğitiminde kullanmayız zaten.  O kadar çok kendini uyku eğitmeni ilan eden var ki 2-3 aylık eğitimlerle size   saygı duymamak elde değil.  Ben yine tekrar söylüyorum  ddegil 0-3 ay arası 5-6 aydan önce uyku eğitimi VERİLMEZ benim burdaki amacım ilerde oluşacak zorlukları engellemek. Ve bebeğin ihtiyacı olan uykuyu almasını sağlamak. Şart değil ki bebek ille besiginde uyusun. Anne kucağı onların en rahat yeri bız sadece onları uyku yüzünden aglatmayalim uykusuzluk cekmesinler saatleri rutinleri belli olsun rahat rahat uyusun amacımız
Profil image (9 puan) tarafından
Merak etmeyin bende çocuk gelişimi eğitimi üniversitede lisans olarak aldım. Ve her bebek için ayrı ayrı çalışırız   uykularını saatlere göre değil sinyallere göre ayarlarız. Bebeğin ihtiyaclarini dikkate alırız. Biz aslında sizinle aynı konuşuyoruz ama farklı şekillerde konuşuyoruz o yüzden anlaşamadık. Her bebek de eğitim alacak diye birşey de yok zaten. Siz de anlarsınız başınıza gelirse zaten.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,420 göst.
+1 oy
4 cevap 472 göst.
17 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde BayanKush (1,139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 162 göst.
9 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Emmarose (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 238 göst.
30 Ocak 2023 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Trkn54 (6 puan) tarafından soruldu
...