0 oy
179 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar bebeği uyumayan kucak sallanma vb.aliskanligi olan çoktur artık geçtim oraları defalarca yazdım nasıl kucaktan vazgeciririm diye ben yapamdim saatlerce ağlıyor uymadan besige koyamiyorum ama son zamanlarda gece uykumuz hiç yok delirmek üzereyim sallamiyorum onu biraktik ama kucağımda uyuyor sabaha kadar istyor oturayım uyusun gündüz uykularida öyle yarım saat civarı şunu sormak istiyorum aramızda bunu yaşayanlar artık nasıl dayanıyorsunuz ikinci bebeğim diğer çocuğuma tam ders yaprtrcam kalkıyor yada bir is yapcam kalkıyor bir kahve içmek mümkün değil  yarım saat uyuyor ama alırsam çok agliyor birdaha iki saat uyumak istyor  ama kucağımda olsun azuyku yaparsa kıyamet kopuyor gece gündüz bittim ben ilkide ayakta sallamayla uyuyordu ama önünde baksa çocuk yoktu onun dersleri okulu onunla da ilgilenmek istyorum vicdan azabı yaşıyorum benzer durumda olanlar nasıl rahatlatıyorsunuz içinizi teselli geçecek diyorum ama çok bunaliyorum gece de doğru düzgün uyuyamayinca sabahları hiç halim olmuyor psikolojik olarak hiç iyi değilimmutsuzum bu sefer uyku sorunu yaşamayayim diye çok isterdim ama olmadi yine aynı şeyler 
Bebek Ayı 6.5

1 cevap

0 oy
(448 puan) tarafından
Valla Allah yardımcınız olsun demeye geldim ben tek çocuk olduğu halde zorlanıyorum. Benim kızımda gündüz uykularını kucağımda yapmaya bayılıyor. Bende bekliyorum napim ev işi falan hak getire. Ama sizin için zor başka çocuğunuzda varmış. Şöyle düşünün diğeri ne ara büyüdü gitti eminim anlamamışsınızdır. Buda öyle büyüyecek, zaman aslında çok hızlı.. Geçip gideceğini düşünmek insanı rahatlatıyor.
(241 puan) tarafından
Yorumunuz için çok teşekkür ederim kesinlikle zaman çok hızlı hepsinin farkındayım hatta şükürler ediyorum bir yandan sağlık sorunu yok birşeyi yok daha ne olsun diye ama bizde insanız bazen çok bunaliyorum önümü goremiyorum sanki çünkü diğer çocuğumu düşününce böyle hissediyorum tek iken sadece o kendi yaşadıklarımi bosvermistim ama şimdi öyle değil sağlık olsun geçicek olsun desteğiniz için çok teşekkür ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 319 göst.
0 oy
10 cevap 393 göst.
0 oy
7 cevap 524 göst.
16 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Seda.1625 (6 puan) tarafından soruldu
...