0 oy
113 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (346 puan) tarafından
Oglum 21 aylık ilk hafta bogaz enfeksiyonu dediler antibiyotik kullandık atesi gecti bi hafta sonra tekrar ateşi çıktı öksürük grip bu sefer kulak enfeksiyonu dediler 2 hafta kullancaksın dediler bu salı günü bitiyodu simdi dün birden öksürük başladı burnuda akmaya basladı aniden artik gercekten piskoljm bozuldu napcam bilmiyorum tam duzeliyo tekrar basliyo

3 Cevaplar

0 oy
(3,585 puan) tarafından
Peki hic hava kullan demediler mi canim hava icin ilac ve serum fizyolojik kullan diye birde bol bol burun temizliği yapman lazım. Genelde kulağa inmesin diye de burun spreyi kullanmak gerekir. Bence baska iyi bir doktora gidin canim bu tür hastaliklar sadece antibiyotik ile geçmez ve hiç test yaptılar mi? Crp, rsv, influenza gibi onlara bakildi mi? Ben birde oksuruk zamanı gunluk sakizi kullanıyorum. Solunum yollarına iyi geliyor. Yakıp dumanıni pamuğa tutup gogusune veya sırtına koyuyorum. Hastalik zamani da sarimsak, bal ve limon kuru yapıyorum. Umca kullanabilirsin. Her gece yatmadan oncede eczaneden probiyotik al. Onu kullan.
(3,585 puan) tarafından
Ayrica bol bol su içmesi lazim ve iyi beslenmesi gerek tavuk suyu çorbası, zerdecalli zencefilli kereviz çorbası, kelle paça çorbası, balik bunlari da tuketse iyi gelir.
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
 Bizimde böyledi hiç geçmeyen hastalığı vardi. En son başka bi doktora gittik yatış verdi. 4 gün hastnede yatti simdi hava ve antibiyotik devam ediyor iyileşti diyebilirim. Bizde doktor crp değeri ve akciğer filmini onemsedi. Geçmeyen hastalik çok zor gerçekten. Bizde hiç kan tahlili istememişti diğer doktorlar. 
0 oy
(141 puan) tarafından
Bu doktorlari anlamıyorum artik. Benim kızımda iki hafta öksürük ve burun akıntısı vardi. Haftasonu olduğu için acile götürdüm. O kadar kalabalıktı ki bi buçuk saat sıra bekledik. O kadar bekledikten sonra doktorun mayeneye etmesi sadece 30 saniye sürdü boğazına bakti antibiyotik yazdi gönderdi. O kadar alismislar ki ateşi yok dediğim cocuga fitil yazmış. Beni dinlemiyor belli yaz gönder moduna girmişler. Neyse antibiyotik kullanayım ciğerlerine inmesin dedim iki gün verdim çocuğa ama cocuk hiç durmuyor karnından sürekli sesler geliyor ishal oldu pişik oldu antibiyotik mahvetti çocuğu. Vermedim bıraktım. Sadece sürekli burnunu temizleyerek evde buhar vererek et suyuna çorba icirerek bir haftada gecti kendi kendine. Tövbe ettim dahada götürmem direk antibiyotik yazan doktora. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
7 cevap 274 göst.
12 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Eminhan'ın annesi (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
...