0 oy
149 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (533 puan) tarafından
Gece öksürük başladı şimdide balgamlı öksürüyok var kusuyor napmam lazım 

5 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Tereyağını eritip pekmez ile verebilirsiniz. Daha sonra gece uyumadan önce ayağının altına zeytinyağı ve çörek otu yağını karıştırıp masaj yaparak sürebilirsiniz. Çok faydasını göreceksiniz o şekilde. 11 aylık bebeğim de bu şekilde atlattık. Geçmiş olsun. 
(533 puan) tarafından
Çörek otu yağı aktarlardan mi alacam canım marketlerde felan yok dimi.. sağol canım sanada geçmiş olsun
(1 puan) tarafından
Evet aktarlarda satılıyor. Mustelanın göğüs balsamı da çok iyi. Trendyola yazarsan çıkar. Baya rahatlatıyor göğsü boğazı yumuşatıyor.
(533 puan) tarafından
Şimdi zeytin yağ ve sarımsak yapmıştım beklettim ayağının altına sürdüm canım çok kusuyor balgamlı iyi sanırım balgamı cikartmasi..
(1 puan) tarafından
Dediklerimi yaptınız mı, yaptıysanız iyi geldi mi nasıl oldu. Kusması çok iyi, balgamı çıkarıyor annesi. Sırtına arada pat pat vur hafifçe daha rahat çıkarır.
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Kozalak pekmezi verin sabah ve uyumadan once bir tatli kasigi kadar en fazla 3 gune kadar tamamen kesiyo 
(533 puan) tarafından
Sen nerden aldın canım eczanedenmi alacam ben.. bide bı yan etkisi felan olmaz dimi
(5 puan) tarafından
Yok canim biz bi tanidigimizdan hakiki olanını sipariş verdik bn bi yere guvenmiyorum hic bir yan etkisi yok bebegim 7 aylik veriyorum ve kızımda 3 yasinda veriyorum faydasını goruyorum
(533 puan) tarafından
Kargoyla gönderme yapıyor mu tanıdık canım
0 oy
(245 puan) tarafından
Kocakarı tavsiyeleriyle zaman kaybetmeyin. Ciğerlere inerse daha kötü olur. Salgın var zaten bir doktora görünün. 
(533 puan) tarafından
Çocuk Hastanesi'ne götürdük kapıdan geri döndük adım atacak yer yoktu.. kimse keyfi istemiyor yani bu tür şeyleri canım sizin begenmediginiz koca kari işleri emin ol çokta faydalı oluyor
(245 puan) tarafından
Ben çok duydum da çocuğun ayağına göğsüne garip karışımlar bişeyler sürüp sonra da tüh ciğerlere inmiş zatürre olmuş diye ağlayanları. Neyse sizinki iyileşir inşallah.
(5 puan) tarafından
Hastanelere girip virusu daha cok topluyoruz elimizden geldigince evde biseyler yapabiliriz kimse istemez cocugunun kotu olmasini ama salgin degilsede kapivak o pis yerlerde
(3,783 puan) tarafından
Kocakari tavsiyesi diyeceksiniz ama iki kez doktora goturdum ,birisi balgam soktorucu verdi ise yaramadi,digeri antibiyotik verdi bebegim surekli kustu.
Bende iki dis sarimsagi ezdim icine bi tatli kasigi bal bi kac damla limon ekledim 3-4 gun yedim ,bebegimde 2 gune kendini toparladi, emziriyorum tabi.
Bazden alternatif tibba da yonelmek lazim.
0 oy
(147 puan) tarafından
Canım bizde ondan yeni düzeldik. Viks biliyorsan onla ayak altını göğsünü iyice masaj yap bir bez yada küçük havlu ısıt göğsüne koy yatarken çok faydası oldu. Birde dut kuruşunu kaynatıp suyunu verdim bu ikisinin çöm faydası oldu denemenin tavsiye ederim kızım 20 aylık bu arada 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Kusmasi mukuslu sümük gibi ise balgam çıkarıyordu korkmayın ama eksi kokulu farklı renklerde ise problem olabilir.Teryagini tavaya koyun erisin dut pekmezini koyun ısınsın yiyebilecegi sıcaklıkta günde 3 -4 kez 1 tatlı kaşığı verin yatmadan önce kesinlikle yapın balgam yumuşar dahada rahat çıkartır.Ates takibini Dr gidene kadar atlamayın odasını sık havalandirin bal verdiyseniz daha önce bal verebilirsiniz boğazı yumuşar gıcık azalir.Sık sık içmesi için ilik su teklif edin.Burnu tikialimi hiriltis var mi bilmiyorum ama tikali degilsede serum fizyolojik ile (tuzlu su sonuçta)temizleyin bir kısmı burunda kalır bir kısmını genzinden akar gider mikrop vs varsa temizler (temizliği aç karna yapın onun içinde kusmasin )Ama ortalik fena en kısa sürede doktora götürün. Kusmasi olduğu için sulu gida verin katı gıdadan uzak durmaya çalışın, nane limon mide bulantısıni bastırır eğer normal kusuyorsa verin ama  balgamli ise vermeyin kusup rahatlasın.
(533 puan) tarafından
Çok sağol canım mesajın için yeni gördüm iki kere ateşten acile gittik iğne vurdu antibiyotik buhar vermeme rağmen hala boğazında balgam var helede takıldığı zaman bitiyor çocuk .. cumaya tekrar randevu aldım gösterecem Dr nedicek bakalım.. ilk gün kustu balgamli az birşey onun haricinde kusması işte bı kussa daha çok rahatlayacak kusmuyor işte :/ bir haftayi geçti Allah büyük

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 210 göst.
20 Nisan 2021 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Musabın annesi (172 puan) tarafından soruldu
...