0 oy
203 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (383 puan) tarafından
Kızlar ombre yaptırmak istiyorum 22 aylık oglum zaten memeyi bırakıcaz ama şimdi boyatsam sizce sıkıntı olur mu

3 Cevaplar

0 oy
(82 puan) tarafından
2 aylik oglum var emziriyorum bende boyattim sacimi herhangi bir sorun olmadi olcanida sanmiyorum ama yinede siz bilirsiniz
(383 puan) tarafından
Dillere değmiyor ombre diye bilemedim
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Bebeğim 2.5 aylıkken yaptırdım bin pişman oldum ombrenin saça oturması için sık sık cila yapılması lazımmış yaptırmauınca da kötü oldu belki sizin olmaz onubilemem ombre yapınca evet diplere açıcı sürmüyorlar ama boyayı tüm saçıma sürdüler defalarca söylememe rağmen emziriyorum diye dinlemediler. E işlem başlayınca kalkıp gidemiyorsun saçlar açılmış bir kere. İşlem aşırı uzun sürdü saçım sık olduğu için 6 saat sürdü ve inanın artık ağlayacaktım eve geldim bebeğimden defalarca özür diledim suçlu hissettim çok kendimi. Hem vaktim gitti hem param hem de güzelim saçlarım. Kıvır kıvır saçlarım şimdi pırasa gibi kuru ve hacimsiz ve kıvırlığı gitti.
0 oy
(486 puan) tarafından
Saç boyası yaparken dibe değmesi o kadar problem değil Kafa derisinden emilecek miktar zaten çok düşük. Sorun boyadaki amonyağı solumanız, kapalı alanda boyanın uygulanması. Bu sebeple iyi havalandırılan bir kuaförde amonyaksız temiz içerikli bir boya kullanırsanız, açma işlemi yaptırmadan hiç bir şey olmaz .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
7 Kasım 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Papatyapapatya (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
0 oy
1 cevap 180 göst.
1 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Birprenssannessi (46 puan) tarafından soruldu
...