0 oy
126 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin gözü sulanıyor ve yeşil renk sarı renk  capaklaniyor bebeğim devamlı kaşıyor gözünü ne iyi gelir yardımcısı olur musunuz bilgisi olan lutfen
Bebek Ayı 6+7

1 cevap

0 oy
(125 puan) tarafından
Benim oglu.da 4,5 aylik capaklanma yoktu ama gozlerinde kizariklik vardi doktora götürdüm alerji dedi zaditen damla verdi. 5 gün sabah aksam kullandim rahatladi.  

Tekrarlarsa kuanayim mi ara ara yenisini alıp demiştim kullanabilimisim.

Ama sizde enfksiyon varsa ilaci farklıdır. Doktora goturene kadar kaynatıp ılıklastirdiginiz icme suyu ve pamukla temizleyebilirsiniz.
(367 puan) tarafından
Merhaba bizimki de kızardı birkaç saat önce ve çok ağladı çok uyudu. Doktorumuzu aradık enfeksiyon olabilir görmem lazım ama getirene kadar ılık suyla ya da demlenmiş çayla temizleyin dedi. Çapaklanma yok sadece gözyaşı akıyor o gözünden ve hafif kırmızı acaba sizin dediğiniz gibi alerji mi bizimki de. Hep uyuma isteği olur muş siz de de oldu mu
(125 puan) tarafından
Benim oglum 3 gün öncesine kadar genel olarak uykuya düşkün olduğundan cok farketmedim ama ilaci kullanırken daha fazla uyudu. Sanırım simdi de atak haftasına girdi ne gece ne gündüz uykumuz kalmadı.
Ilk parmağını emmeye başladı görenler elini gözüne soktuğu icin kizardigini söyledi ama benim pek icime sinmedigi icin doktora götürdüm iyiki gitmişiz meğer gözleri kasindigi icin elini goturuyormus onu anladım.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 207 göst.
11 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Semas3sena (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.
0 oy
9 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.
5 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Karaogluirmak (84 puan) tarafından soruldu
...