0 oy
139 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (71 puan) tarafından
Bebegimin dil altindaki damarlari normalden bizimkinden daha mor gibi geldi bana normal mi sizce?sizin bebeklerde de oyle mi?
Bebek Ayı 17

4 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Benim bebegiminki de o şekilde mor gibi 9 aylık 
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim kide öyle 10 aylık çok korkuyorum hatta neden köyü diye siz yazınca rahatladım bu konuda demek biz değilmişiz bir tek. 
0 oy
(366 puan) tarafından
Evet benim bebeğimin ki de öyle köyü rengi
0 oy
(3,541 puan) tarafından
Bebegin dil altındaki damarlarına bakmak bu zamana kadar hiç aklıma gelmemişti :)) ne gerek var böyle şeyleri sorguluyorsunuz :) 
(205 puan) tarafından
Biz de sırf merakımızdan incelemek icin bakmadık zaten bebek ağlarken fark ettik :)) bayan post açınca da cevap verdik endişelenmiş belli ki
(3,541 puan) tarafından
Seninde canın sıkılmış yazdığım cümleden sanki size de yazmisim gibi kendine pay çıkarıp bana laf mı yetiştirmeye çalışıyorsun :)) yapma canim kusura bakma cok mantikli bir soruymus gibi gelip savunma, gerek yok.
(205 puan) tarafından
Yoo alakası yok ben de aynı şeyi bebeğim de fark edip cevap verme gereği duydum ve bayanın postundan ve bikac yorumdan sonra da normal olduğunu anladm.sen bu posta kadar farkına bile varmamışsın ve postu okuduktan sonra da bebeğinin dilinin altına bakmadığını zannetmiyorum ha sana çok saçma geldiyse cevap vermez geçersin bu kadar basit yani benim kimseyi savundugum yok
(205 puan) tarafından
Ayrıca sana laf yetiştirme gibi de bi çabam yok yani bunu nerden çıkardın aceba çok saçma olmuş amacım polemiğe girmek değil sadece ben de kendim aynibseyi fark ettiğin ve merak ettiğim icin yazdım.iyi günler
(3,541 puan) tarafından
Tutup neden bebegimin diline bakicam, bakmadım da bu konuyu da sana kanıtlayacak bir isim yok. Cunku sacma gelip benimle polemiğe girme. Kime ne yazacagim seni ilgilendirmez. Her posta istediğiniz gibi cevap verecek değiliz. Ne yazacağımda ilgilendirmez. Sende gelip bana cevap verme post sahibimisin?
(205 puan) tarafından
bunu biliyosun da niye yazıyosun o zaman Tmm işte kim ne yazacak sana soracak değil zaten bende bundan bahsediyorum saçma gördüysen gereksiz gördüysen cevap vermezsin uzatmana gerek yok bu kadar kendi söylediğinle celisiyosun ya şaka mısın nesin.cevap veren 3 kişiden biri bendim ve sen neden böyle şeyleri sorguluyorsunuz diye çoğul yazdigin icin cevap verdim amacım kavga etmek değildi kimin canının sıkkın olduğu belli git başkasıyla uğraş
(205 puan) tarafından
Benim kime ne yazacağım da senin haddine değil işine bak
(3,541 puan) tarafından
Sorguluyorsunuz diye illa seni kapsayacak bir durum yok farkındasın dimi? Bunu tek bir kisi icin yazdim. O da post sahibine burada yorum yazanlara yazmadim. Çoğul olarak kullanmadım. Bunu en basinda da sana cevap olarak yazdım. Hala uzatan sensin konuyu farkinda misin? Once yazdıklarımı anla ondan sonra gel çelisiyorsun diye konus.
(71 puan) tarafından
Ben de ozellikle bakmadım elbette ancak Aksine boyle seylere dikkat etmemiz gerekli.bazi kan hastalıkları ozellikle boyle belirtiler verebiliyor. Ben  evhamli hic degilimdir ama size tavsiyem bebeginizdeki her degisikligi fark etmek icin tetikte olmaniz elbette asiriya kacmadan.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 458 göst.
0 oy
9 cevap 813 göst.
18 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Muhammedim (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 632 göst.
13 Şubat 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mirayın annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 222 göst.
29 Eylül 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mamajiyo (32 puan) tarafından soruldu
...