0 oy
138 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (250 puan) tarafından

Merhabalar. Son 2-3 haftadır ara ara bebeğimin kulak cevresi ve boynunda bazen çıkıp sonra kaybolan kizarikliklar dikkatimi çekmişti. Kaybolduğu icin anlık sürtme yada kaşıntıdan olabileceğini düşünmüştüm. Ama bugun sabah bi anda boynunu ve kulak cevresini delirmişcesine kasimaya başladı. O kadar çok kaşınıyordu ki ben ellerini tutmaya çalıştıkça yine de kaçırıp kasidi ve bazı yerleri kanatti bazi yerlere de kan oturdu resmen. Temiz mendili ıslatıp sildim hemen kaşıntı için krem sürdüm rahatlattı ama aksam yine kasinmaya başladı ve kabarcıklar oldu. Krem surdum yine biraz da olsa rahatlatti.  Ama sebebini bir turlu bulamadim. Daha önce yemediği bir yiyecek vermedim, çamaşırlarını doğduğundan beri 2.kez durularim deterjan kalıntısı kalmasın diye. Mumkun olduğunca içindeki zibina kadar utulemeye calisiyorum ve gunluk ya da en kotu 2 gunde bir banyo yapar. Resmi de ekliyorum daha önce böyle birsey yaşayan ya da bilgisi olan var mi acaba?

image

image

Bebek Ayı 13

2 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Sıcaktan vücudu dökmüş abla çok mu giydiriyorsunuz 
(250 puan) tarafından
Normalde uzun kol zibin ustune uzun kollu sweet giydiriyorum evde.  Ama 2 gundur hava çok soğuk diye ustune yelek falan da giydirmistim ondan mi acaba
(205 puan) tarafından
2 gündür yelek giydiriyormussunuz ama siz kasintinin ve kabarcıkların 2-3 haftadır olduğundan bahsetmişsiniz yani başka bir sebebi de olabilir bi cildiyeye görünmenizde fayda var aşağıda arkadaş uyu.z salgınından bahsetmiş bu da bi ihtimal mesela bence bi dr görünün gecmis olsun.
(403 puan) tarafından
Örgü yelekmi giydirdiniz acaba oda rahatsız etmiş olabilir
(250 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet daha önce de oldu ama bu kadar çok degildi. Cok az bi kızarıklık oluyordu 10 dk içinde falan kayboluyordu.  Ama bugun cok fazla oldu kasimaktan kanattı resmen. Benim de aklıma geldi u.yuz pazartesi götüreceğim doktora.
(250 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Örgü yelek evet ama onu da hep giyiyordu dışarı çıkarken falan Örgü yelek yada ceket giydiği de oluyordu. Belki daha da hareketlendigi icin o rahatsiz etmiş olabilir mi diye de düşündüm ama sabah Örgü yelek vardi ustunde aksam normal sweet.
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Öncelikle iyi akşamlar ablacım acil bir şekilde cildiyeye görünmenizi öneririm benim oğlum 5 6 ay kadar u.yuz hastalığı geçirdi erken anlayamadığımız için bizede geçti şuan çok büyük u.**** salgını var olmayabilir de ama kaşıyor diyorsunuz o yüzden yorum yapmak istedim yanlış anlamayın lütfen 
(250 puan) tarafından
Yok neden yanlis anlayim. Benim de aklıma ilk uy.uz geldi. Cunku illaki disaridan insanlarla temas ediyoruz. malesef bu sene cok salgın var ve biz kimde hangi hastalik var bilemiyoruz. Pazartesi götüreceğim cildiyeye. Peki uy.uz icin nasil teşhis koyuyorlar. Tahlil falan mi yapılıyor yoksa muayene ile mi teşhis koyuyor doktor.
(103 puan) tarafından
Muayene ile bizde geçirdik Rabbim düşmanımın başına vermesin o derecede kötü
(250 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. Insallah değildir. Ama kasintisini hic bir krem almadı ve giderek yayılıyor sanki :(
(344 puan) tarafından
Cildiye doktoru direk bakınca anlıyor zaten büyüteç gibi birşeyle bakıyor
(250 puan) tarafından
Teşekkür ederim sabah götüreceğim ciddiyeye. Çok geçmiş olsun size de sağlıkla büyütün bebeğinizi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
4 cevap 312 göst.
0 oy
4 cevap 1,104 göst.
28 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde EdizAşk (108 puan) tarafından soruldu
...