0 oy
159 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
4 aylık oğlum var yaklaşık 1 haftadır kakasını yapmıyor. Karnı da gayet normal gazını falan çıkartıyor. Sizce normal mi? 

2 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Benim oğlumda bugün 5 aylık oldu sizinkiyke aynı durumda gecen 8.   günde  yapmıştı ondan sonra iki gün pespese yaptı simdi yine 5 gün oldu hâlâ yapacak. Doktorla görüştüğümde normal dedi.

Sıkıntısı yoksa 10 güne kadar normalmiş. 10 günün üzerine çıktığında aile hekimligiyle görüşüp müdahale ettirebilirsiniz.
(9 puan) tarafından
Kaç gündür zeytin yağı da sürüyorum ama bi kaç gğn daha bekleyelim bakalım
(125 puan) tarafından
Bende sürdüm yapmadi, icirdim yapmadı kendi haline biraktim faydasi olmuyor en azindan tembellesmesin diye su ana kadar en gec 8. Gunde yapti.
(69 puan) tarafından
Halâ bekliyim diyorsunuz ya götürsenize doktora. Kaka bu ciddi bişey sonu kötü olur Allah korusun ya. 10güne kadar normal sayılıyor sadece.
(125 puan) tarafından
Tabi ki götürdüm hem çocuk doktoruna  hem çocuk cerrahına. Benim kızım 2 aylıkken başladı kabızlığı 10 yaşına kadar devam etti bunun ne demek olduğunu cok iyi biliyorum yani.
Ama oglum sadece anne sütü aldığından iki muayene debir sorun olmadığı söylendi hatta rahatsiz olduğunu hissettiginizde popoyu vazelin ve kulak cubuguyla uyarabilirsin dedi cerrah ama birkac defa yapıp sonuc alamadigimdan artik sadece günlük masajlarla destekliyorum.
Rahatsız oldugunda doktora da giderim popoyu da uyaririm.
Sindirim sistemi bebeķlerde 4. Ayın sonunda gelisimini tamamlarmis eger sık mudahele edersek bebek ıkınıp karın kaslarını gererken popo kaslarını gevsetmeyi de ogrenemezmis.
O yüzden merak etmeyin doktora da gidildi gerekli arastirmalarda yapıldı yine de cevabınız ocin teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
10güne kadar normal ama neden götürnediniz ki doktıra? Ben 1gün yapmasa takıyorum kafama gaz damlası var veriyorum hemen sabaha yapıyor. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 220 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
2 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hnm (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 724 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
12 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde YaYa09 (134 puan) tarafından soruldu
...