0 oy
255 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (159 puan) tarafından
21 ayligiz ve yarın kreşin ilk günü sizce beni neler bekliyor tecrubeli anneler bilgi verebilir mi

6 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Merhabalar kendi bebegimi vermedim öyle bir deneyim değil benimkisi ama bu işin içinde çalıştım. İlk günler ağlamalı ve krizli olacak bazen yanlış mı yapıyorum hissine kapilacaksiniz ama onun için eğer düzenli bir bakıcı imkanınız yoksa en sağlıklı karar bu. Alışma sürecinden sonrası maalesef ki hastalıklar bunu onleyemiyoruz çok sık hasta olma durumu oluyor biraz zor ve yıpratıcı ama bağışıklığı güçlenecek zamanla daha az hasta olacak. Umarım ikiniz içinde kolay bir süreç olur.
(159 puan) tarafından
Hastalıkla ilgili kreşte aynı şeyi söyledi geçen ay evden dışarı çıkmadık kimseye gitmedik kimseyi kabul etmedik ama yine hastalandı bebeğim düşmeyen inatçı ateş sonrası boğaz enfeksiyonu oldu. Artık yapacak bişey yok gelişimi için bakıcı yerine kreş daha mantıklı geldi teşekkür ederim
(3,802 puan) tarafından
Merhaba,2 yas kucuk mu kres icin. İsin icindesiniz o sebeple merak ettim :)
(69 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun zamanla herşey çok daha iyiye gidecek
(69 puan) tarafından
Merhaba. Kreş için ilk 6 aydan sonra eğer başka seceneginiz yoksa elbette verebilirsiniz ki 2 yaş hiç de erken bir yaş değil. Öğretmenleri iyi araştırın tanıyın içinize siniyorsa hemen verin çok olumlu dönüşler göreceksiniz.
(3,802 puan) tarafından
25 aylikken verecegim,27 aylikken ise baslayacagim cunku. Bi kac hafta gunde 2 saat, 1 ay yarim gun, daha sonra tum gun seklinde. Cevremde cok iyi kresler var ama cok var . Sagolun bebegim henuz 15 aylik ama simdiden arastirmaya basladim. Belki bi ihtimal bakici diyorum ama evde cok sıkılıyo birazda sosyallesmesi lazim.
-Reklam-
0 oy
Profil image (599 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah çabuk alışır ve coo sever sende oda üzülmez siniz 
(159 puan) tarafından
İnşallah canım cok heyecanlıyım eve yakın Allah'tan 3 dknyurume mesafesinde bir hafta evde bekliycen güzel giderse işe basliycam inşallah:)
Profil image (599 puan) tarafından
Ne guzel canım inşallah güzel olurda sende çalışıp onun geleceği için biseyler yapabilirsin
(159 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(174 puan) tarafından
Bu kreş konusu benim de korkulu rüyam insallah hemen alışır 
0 oy
(623 puan) tarafından
Bende seneye bu zamanlar vereceğim ama önce yarım gün düşünüyorum Bi deneyeceğim seveceğini düşünüyorum simdi 1 yasjnda simdiden oyun evlerine gidiyoruz alistiriyorun biraz biraz bende çalışmam lazkm artık ama 6ay yarım gün deneyeceğim daha sonra gidişata göre tam gün heyecanla bekliyorum:) 2 yaşında sizinkide aklı eriyormu dur sus anlıyormu tuvalet eğitimi verdiniz mi acaba
(3,802 puan) tarafından
Yaa ayni biz :) 15 aylik , 24 aylik olunca verecegim bende. İlk 1-2 ay yarim gun sonra tam gun seklinde. Oyun evlerine gitmek mantikliymis yazin bende duusnuyorum oyun grubu seklinde.
Bende merakla bekliyorum, cisini ogrenecek mi ,akli biraz erecek mi konusacak  mi, kendi yemegini yer mi
(159 puan) tarafından
Şuan 21 aylık erkek bebeğim. Tuvalet bir iki kez denedim ama korktu tuvalette hazır değil henüz dedim bıraktım kreşte bu konuda da yardımcı oluyolarmis
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Ben 3 yaşını bir ay geçmişti öyle verdim ve inanir mısınız geri alacaktım nerdeyse kızım yapamaz çok küçük dedim sürekli.. yemek yiyecekler mesela herkes oturuyor kendin ye diyorlar çocuk kaşık tutmayı bilmiyor falan.. şu an 4 ay geçti iyi ki de vermişim dedim konuşması bile düzeldi bir çok şey öğrendi evde sıkılıyordu yetemiyordum oyuncak kitap al al nereye kadar..
(159 puan) tarafından
Bende evde yetememeye başladım oyuncak oynamıyor benimle oynamak istiyor filan ve Nisan'da 2 yaşına girecekti ve benim de işim bekliyo diye kreş işini öne çektik yarın bizi neler bekliyo çok merak ediyorim :)
(1,428 puan) tarafından
Ben 2 gün yanında kaldım ama kızım bakıcıdan alışık bana düşkün değil zorlanmadı hiç . Öğretmenleri de sizin kalmanıza gerek yok dedi sizde yanında durabilirsiniz .. ama tavsiyem çabuk vazgeçmeyin :)
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Cnm neguzel maşallah rabbim kokaylik versin oğlum 26 aylık 30 ayında vermeyi düşünüyorum bende cnm kreş fiyatı nasıl birde tam gunmu bankada fikir olsun 
(159 puan) tarafından
Çok değişken fiyatlar 5.500 den basliyo diyebilirim konuma göre fiyat veriyo biz 5 e anlaştık temmuzda tekrar zam yapılacak
(1,488 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağolasın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
4 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buketsel (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
28 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Süda (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
...