0 oy
75 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (180 puan) tarafından
Selamm arkadaşlar. 

Ben aldığım fazla kilolardan oldukça rahatsızım aşırı bii yemem olmamasına rağmen ve sürekli emzirip hareketli olmama rağmen veremiyorum kilolarımı.. 

Mide ameliyatı olmak istiyorum ama emzirdiğim için kararsızım. Nede olsa oğlum önceliğim.. 

Size sorum olacak.. 

Oğlum kısa bir süre sonra 1 yaşına girecek benimle aynı durumda olup ameliyat olan var mı..? Varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ve ençok merak ettiğim ameliyattan sonra emzirmeye devam ediliyor mu? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,083 puan) tarafından
Mide amelyatinj bilmm.Ameliyatya anedteziydi ilaclardi derken    birkac gun emziremeyebilirsin.o surecte  bebis belki kendisi biraki.kendisi brakmassa dr der su sureden sonra emzirebilirsin diye.bende burun ameliyati olcam revizyonn.emzirmenin bitmesini bekliyorum.
(366 puan) tarafından
Ne kadar canım bebeğin oğlum 1 yaşında 1 ay önce estetik yaptırdım burnuma 2 gün emzirmedim doktor sağ dök dedi öyle yaptım ilaçlarda emziren kadınlara verilen den şükür sıkıntı yaşamadım
(1,083 puan) tarafından
8 bucuk aylik kucuk  henuz.sadece ek gidayla  yetmez.acelemde  yok diye bekletiyorum cnim.zaten 14 . Ay 15. Ay sonlandirmayi dusunuyorum  emzirme olayini. Hangi sehir hangi dr fiyat olarak nekadar yaptirdin cnim.ben tee2011 yilinda istanbul acibadem de  4 bine yaptirmistim ama asiri dogal yapti  burnum okadar para vermisim az bi kavis az bi burnumun ucu kalkik olaydi gam yemicem :)zamanla çokme de oldu haffden ucu duştu burnumun açısi. Evlebdim   1. Cck 2 cck derken ha su ha bu derken ancak revizyona sira geldi.o yuzden cok acelem yok ekim kasim gibi olcam insllh bakalim
(366 puan) tarafından
Hatay'da oldum canim instan varsa Bertan baran demir hoca Amerikan hastanesi 25 bin istedi 20 bine yaptı çok şükür ağrısız acısız sıfır morarma olmadı fotolarım var orda birçok foto var bak istersen :))
(1,083 puan) tarafından
Baktim simdi güzel burunlar yapmiş. Sen hangisisin :))bende hakan avciya gtmeyi dusunuyorum. Benim doktor seninkini takip ediomuş:)  vay anasini yav 25 bin  ertelefigim her sene artio fiyat.benim esimde olacak onun nefes almasi sorun.geceleri nefesi kesilio titrio sarsiliyo falan o sekline dokundurtmucak.desene ikimiz birden en az 35 40 bin bulacak bizim fatura.
(366 puan) tarafından
Kız nasıl tarif edeyim çok paylaşmış hep birbirimize benziyoruz siyah örtüyle:)) baya pahalı yaa ama sağlık olunca yapılmalı vallahi bende sırf daha rahat nefes alayım diye yaptırdım estetigide aradan çıkardım ve fiyatlar gittikçe artıyor canm valla ben bu yıl yaomasaydim seneye asla yaptiramazdim çok yüksek fiyatlar gerçekten hakan avciyla görüştüm ben uzak diye gidemedim sonra kendi doktorumu kesfettim evimin karşısı hem yakın hem çok güzel bir iş çıkartıyor:)
-Reklam-
0 oy
(9,172 puan) tarafından
Mide ameliyatı olamazsın bu durumda. Hen doğum yeni yaptın hem emziriyorsun. Normalde dahi mide ameliyatı olan kişilerde halsizlik saç dökülmesi vs oluyor. 

Mide ameliyatı yerine iyi bir diyetisyene git hem kilo ver hem sütün artsın. Yotube da leslie var onun 15b30 45 dk olarak sporları var her gün onları yap diyet yanında bende hiç kilo vermezken 14 kilo verdim bu şekilde. Emzirme sonrası yine de gerek duyarsan ameliyat olursun ki ameliyat öncesi diyet ike verdiğin sağlıklı kilo yanına kar kalır 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
2 Ekim 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sertap.108 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 454 göst.
6 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Tuqce_tmtd (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 157 göst.
26 Nisan 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Esila gökçe (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
27 Mart 2024 6+ yaş çocuklar kategorisinde Ppppnrrrpppp (366 puan) tarafından soruldu
...