0 oy
154 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (149 puan) tarafından
Hanımlar 18.ayin icindeyiZ.Kizim o kadar sakin bir çocuktu ki şu 1 aydır çok hircinlasti.Kuzenleri misafirliğe gidip geldiğimiz çocuklardan kötü huyları görüp edinmesin diye çok çabalıyorum ama olmuyor alıyor bir sefer gördüğünü.Bu ara beni dinlemedigi gibi göz hizasına inince ismiyle defalarca annecim bana bakabilirmisin diyorum bakmıyor ve ıı ı hayır diyor sadece .İnat edersem inat ettiğinin farkına vardigim için bir kere uyarıyorum baktım dinlemiyor gozmezlikten gelip ses etmiyorum.Cok paylaşımcı bir çocuktu bir anda bu huyu tersine döndü ısırmayan saç yolmayan bir çocuğun bir anda bunları huy edinmesi cok şaşkınım.Tepkisiz kalarak yanlismi yapıyorum acaba .İzlediğim yolmu yanlış siz neler yapıyorsunuz?
Bebek Ayı 18

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
BEBEKten bekledıgıniz olumlu davranıslar ıcın yası cok kucuk dgıl mı?  Olur boyle huy degısımleri arada. Daha sabırlı ve anlayıslı karsılamak gerek. Ona verdıgınız tepkıleri de taklıt yoluyla yapacaktır. Sakınlıgınızı korumada fayda var. 
(149 puan) tarafından
Oylemi diyorsunuz?Küçük ama çoğu seyi anlayan bir çocuktu şimdiye kadar.Her ay bir atak var diyorlar onlara pek inanan biri değilim ama artık acabami diyorum bende atak dönemindemiki diye?
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Bacım hoşgeldin 2yas sendromuna girmiş kızın oğlum gibi erken girmiş Allah kolaylık versin ama ismi ile seslen bebeğine annem bitanem aşkım paşam gibi değil ismine tepki vermesi lazım 
(149 puan) tarafından
Ne zaman geçiyormuş bu 2 yaş sendromu ?
(273 puan) tarafından
Pek bilmiyorum canım
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Hıc mi kurmuyor göz teması 
(149 puan) tarafından
Yok canım hiç değil.Bazen kızıyor mesela istediği birşey olmayınca ismiyle sesleniyorum annecim kızım diye sesleniyorum o ara hiç bakmıyor bana.
(1,192 puan) tarafından
E canım sen sürekli insanlarla göz göze misin benim kızlarim da öyle bazen uzun bakarlar bazen kısa bazen hiç :)

İlgili sorular

...