0 oy
256 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (125 puan) tarafından
Arkadaşlar bilgilerinizi rica edecegim. Oğlum 5 ayını 1 hafta geçti.  Doğduğunda ilk 2 ay sarılığı dolayısıyla hem sütümü sağıp biberonla verdim hem emzirdim ama o zamandan beri emme suresi sadece 5 dakika.

Napicami şaşırdım artık emzirirken denk gelen herkes bu nasıl emme diye söyleniyor.  Ilk 3 ay 1200 gr alırken 4 ve 5. Aylarda sadece 500 er gr aldı. Doktor önsüt enerji son süt kilo ihtiyacını karşılar dedi. 

Nasıl uzatacagim bu emzirme süresini? 
Bebek Ayı 5

3 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Farklı emzirme pozisyonları deneyin derim bazıları ayakta bazıları banyoda bile emziriyormus diye duydum. Yanisi insternetten farklı pozisyonlara da bı bakın bana kalırsa
(125 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim deneyeceğim.
(84 puan) tarafından
Rica ederim bu arada banyoda olan kısmı bana biraz ürkütücü geldi açıkçası hani kayıp düşme riski olabilir o yüzden dikkatli olun uzmanlara da danışın ben sadece duyduğum kadarıyla yazdım ☺️
(125 puan) tarafından
Ürkütücü kısmı doğru ama kızımı hic emziremedim en azindan oglumu 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum o yizden denemeye değer:)
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz. Emzirme destek sistemi kullanabilirsiniz. Yada ön sütü biraz sağıp son süte ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 
(125 puan) tarafından
Emzirme destek sisteminden kastınız nedir acaba, duymadım daha önce, cok teşekkürler.
(309 puan) tarafından
İnternete yazdığınızda çıkar karşınıza sorum hortumu gibi bir hortumu var bir kısmını sağıp biberonu var ona koyuyorsunuz hortum ucunuda göğsünüzün uç kısmına gelecek şekilde sabitliyorsunuz göğsünüzü emdikçe biberondaki sütüde emiyor kullandım ilk doğduğunda bebeğim çok işe yarar bi çözüm kısa süre etmiyordu böyle böyle emme refleksi iyice düzelene kadar kullandım.
(125 puan) tarafından
Tekrar teşekkürler
0 oy
(221 puan) tarafından
Aynısını yaşadım kıızm 6 gün sonra 6 aylık olavak  uyku sersemi emzirin tam uykuya dalacakken emzirin o zaman uzun uzun emer.. Benim kızımda her sese kafayı cevirip bakıyor sürekli dikkati başka yerlerde emerken.  Zamanla düzeliyor ama yavaş yavaş... 
(125 puan) tarafından
Uykuya dalarken daha iyi evet, gece de emzirmk icin kaldırıyorum uykukuyken emmesi daha iyi ama gündüz uyanıklık süresi arttı o yuzden emzirmeye oturmamla kalkmam bir oluyor. Kilo aliminda problem var gibi de gelmedi doktora aslinda ama benim icim hic rahat degil, cok teşekkürler.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
24 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dygscn (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 249 göst.
0 oy
3 cevap 257 göst.
1 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Didem sati (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 312 göst.
20 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde MirayY. (21 puan) tarafından soruldu
...