0 oy
177 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (10 puan) tarafından
Kizlar 4 aylık bebeğim çok hasta kaç gündür mamasını içmiyor burunları tıkalı öksürüyor çok kötü doktor şimdilik bekleyelim dedi ama ama hırıltı da başladı ne yapayım bilemedim, burnunu serum ile açıyorum devamlı ama ne yapacağım bilemedim.

5 Cevaplar

0 oy
(897 puan) tarafından
Canım burnunu devamlı temizle burun dolarsa bronslarida dolar Allah korusun bronşit olur. Mümkünse hava verdirin
-Reklam-
0 oy
(962 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 2 evladım var biri 6 aylık olmak üzere biri iki yaşında. 6 aylık oğlumu sürekli emziriyorum sadece 1 kere rahatsızlandı oda hemen atlattı büyük oğlumu 2 aydır neredeyse kuetaramıom hastalıktan. Süt korur derler ya küçüğümü ık diye ağlasa da hemen emziriyorum her fırsatta çok şükür onda hiç bişi olmadı hastalandığında bir tek burnu tıkanmışyı fizyolojik serum kullandık her tıkancağını anladığımızda kolay atlattık. Burnunu açık tut mama alması da çok zor olur. Her fırsatta emzirmeye çalış anne sütü öyle farklı ki çocukla Bi bağ kuruyor suya ihtiyacı olduğunda çok su üreyir. Hastalandığında resmen çok koyu süt gelir o yüzden sende beslemmene dikkat et pekmez türü ye bol bol meyve yemeye çalış onlar bebeğine gidicek. 
0 oy
(230 puan) tarafından
Canım antibiyotik vermedi mi benim bebeğim de hastalandı antibiyotik iyi geldi çok şükür 
0 oy
(182 puan) tarafından
Haşlama kaynat suyundan içir bı kaç çay kaşığı biraz iyi olur ilaçlarını içir 
0 oy
(39 puan) tarafından
Benımkıde aynıydı serum fızyolajık hava verdım gunde 1 defa ve serum fızyolojık dmla sonr mutlaka aspiratörle cekın temızleyın hemen gecer cıgerlere ınmez balgamı hıc bırseyı kalmaz Allahın ıznıyle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
22 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayse_Nur (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
8 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Süt kuzusu (24 puan) tarafından soruldu
...