0 oy
186 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (130 puan) tarafından
5 ay bir haftalık emmiyor bu kız saatlerce aç kalsa bile emmiyor emdiği iki dakika en fazla bazen 3 dakika . Uykuda önceden emiyordu şimdi onu da emmiyor deli gibi ağlıyor. Diş belirtisi yok gazı vs yok 15 günden fazla oldu .Ah ne zormuş bildiğiniz aç aç geziyor ortada ama hiç aramıyor memeyi iki üç dakika emmek mi olur . Allah rızası için bana tesellide bulunun. Nefret ettim . Beni kınamayın lütfen vallahi bıktım her beslenmede gece gündüz ağlama krizleri emmeme . Uykuya direniş . 4 . Ay atağını en şiddetli şekilde yaşadık ama emmeme sorunu yoktu bu son 15 günden beri emmiyorda. Ağlasın uyumasjn ama karnı tok olsun . Emzirince sanki canını alıyorum o kadar ağlıyor. Emzik ve biberon kullanmıyorum. Bazen biberon veriyorum aç kalmasın diye tutmuyor çay kaşığı ile biraz süt sağıp veriyorum

3 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
Pamukçuk vardir canim belki agzinda ondan emmek istemiyor olabilir bi kontrol et istersen
(130 puan) tarafından
Baktım herhangi bir değişiklik görmedim
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Diş olabilir. Bir derdi de olmayabilir :) Biz yaşını geçtik hala arada emmez. 3.aydan beri meme reddimiz var bizim de. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her defasında stres oluyorum acaba bu defa emecek mi yoksa krize mi girecek diye. Ben artık emse de emmese de sonrasında sağıyorum. İlk başlarda kaşık biberon verdim sonra onu reddetti. Şırıngayla verdim. Ek gıda başlayınca yemeklerin içine karıştırdım kaşıkla verdim. 150 ml sütü kaşıkla içirdim saatlerce o kadar zordu ki. Sonra alıştırma bardakları var onlardan aldım rahatladım. Biberon meme reddini arttırıyor. Nuk un alıştırma bardakları var ya da kaşık biberon var deneyebilirsiniz. Sağım yaptığım için kafam da daha rahat oluyor. Emmezse aman sağıp veririm diyorum. Çok zorlamamak en iyisi zaten. Bizim de sınavımız bu olsun sağlık olsun :) 
0 oy
(28 puan) tarafından
Bence aç bırakmamalısın mama ver biberon tutmuyosa bile enjektrle ver karnı tok olsa ağlamasıda kesilir benim bebegimde 2 aylık bende bu sorunu yasadm 3 gün boyunca ac kaldı emmedi ve sana tavsiyem emmedigi zaman zorlama zorlayınca hic tutmaz memeyi görünce basar çığlıgı karnını doyur önce sakinlesin aradan 1 saat gecsin sonra memeyi teklif et ve hangi göğsünü daha cok seviyosa onu ver yavas yavas tutmaya baslar ama sadece anne sütü alsın kafasna girme herkesin sütü cok olmuyo maalsf bebegn ac kalmasndnsa mama yemesi daha iyi doktora gidince bile mama vermeni söyler. Ara ara bıkmadan memeyi teklif et sonra zaten tutar telas yapmna hic gerek yok bidaha tutmaz diede düsünme tutcak cünkü bebm bebisim 2 hafta sonra tutmaya basldı o emdikce mamayı azalttm biberonlda verdim hicte bagımlılk olmadı:) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
2 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde glsmc (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
8 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Amonra (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
21 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kubrasprofile (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 462 göst.
...