0 oy
561 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebegm 73 günlük sünnetini tam olarak ne zaman yaptrmalıyım kıyamıyorum minigime ama daha biseyin farknda deilkende yaptrmak istiyorum ( keske kız annesi olaydım ya bebegimin acı cekmesinide istemiyrm mecbur artk kestircz) 
Bebek Ayı 2
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Merhabalar 

Bende henüz ettiremedim kendi sağlık sebeplerimden dolayı

Kişiden kişiye değişiyor ama eltim 3 aylıkken yaptrdi çok memnun

Çok hareket etmeden yaptırmak gerek hem çabuk iyileşmesi için hemde sağa sola dönmemesi için

Bnm bebek 4 aylik henüz yaptıramadim ama en kısa zmnfa yaptırmayı dusunuyorm
(4 puan) tarafından
InsaAllah en qisa zamanda sunnet olar.Menim oglum 11aliginda eletdirdiy.3 gun agri sizisi oldu ama cox wukur indj her wey qaydasindadir.Ne qeder erken olsa o qeder yaxwidir cunki yaw artdigca usag daha cox qorxu stress kecirir.
-Reklam-
0 oy
(316 puan) tarafından

Ben 40 i çıkınca yaptirdim. İlk yaptırdığımda cok ağlıyor diye üzülmüştüm. Şimdi diyorum iyiki yaptirdim kurtulfuk :)

0 oy
(252 puan) tarafından
Ben yaptırmadım çok istedim ama olmadı 6; aylık olduk biz sağ sol dönmeye başladı diş çıkardı kendini keşfediyor artık yaptırmayı düşünmüyorum en azından yürüyene kadar ama çok istemiştim hareketlenmeden olmasını nasip değilmiş :)
(417 puan) tarafından
Bende 6 aylıkken yaptırdım geçen hafta hiçbir zorluğu olmadı ilk gün biraz huysuzdu o kadar onun dışında hareketlerini falan kısıtlamadı hiç aynı hareketlere dönmelere devam etti. Çok hareketli hatta ama yaptı yinede o hareketleri. Dişide çıkmıştı iki tane hatta üsttekileri çıkarma aşamasında şuan o bile etkilemedi. Hemencik iyileşiyor zaten 5 günde falan.
0 oy
(107 puan) tarafından
Benim bebegim 83 günlük ben tam iki ayı dolunca yaptırdım hiç yaptırmamış gibiydik bı ağlama falan olmadı doğru düzgün 
0 oy
(417 puan) tarafından
Ben yaptırdım 6 aylıkken çok şükür hemencik iyileşiyor zaten 
0 oy
(37 puan) tarafından
3.5 aylıkken oldu. 2 güne iyilesti. Inanilmaz hizli toparlıyorlar bu aylarda. Düşünmeden yaptırın. Verilen ilaçlar bizde ise yaramisti zaten kucucukler ilaçlar hemen tesir ediyor agri sızilari da cok olmuyor.
0 oy
(235 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık haftaya yaptırmayı düşünüyorum ufakken olması daha iyi benim de içim gidiyor ama büyükken yaptırmak daha zor olur
0 oy
(9,186 puan) tarafından
Hemen yapmak zorunda değilsin ki. Ben 6 yaşında yaptırıcam. Ilk çocuğumun 4 yaşında yaptık. Uyuttular zaten hiç birşey anlamadı akşam koltuk tepesinde geziyor du. Ama yinede çok küçüktü bu sefer ilk okula başlayacağı yazı bekleyeceğim 
0 oy
(8 puan) tarafından
Merhabalar ben 1.5 aylıkken yaptırmıştım 1 haftaya tamamen kendine geldi erken yaptırmanızı öneririm 
0 oy
(531 puan) tarafından
3 hafta önce yaptırdık biz. 9 aylıktı. Sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu. Her ay doktordaydık. Doktor yapalım rahat etsin çocuk dedi.  Ufak farklı bi operasyonu daha vardı o yüzden iyileşmesi geç oldu ama sünnet öncesi gün bizi çok zorladı birdr sonrasında ki ilk gün çok ağladı. 2.günü hiç birşey yoktu çok şükür. İmkanım olsaydı daha erken yaptırırdım. Hareketlendiğinde zor oluyor yerinde durmak istemiyor pek dikkat edemiyorsun haliyle. 
0 oy
(98 puan) tarafından
3 aylık falandı yaptirmaya karar verdik bütün ev grip oldu oğluma da bulaştı haliyle hastanede kan tahlili yaptırdık karaciğer enzimleri yüksek çıktı öyle öyle kaldı daha yeni normal düzeye düştü şimdi oğlum 7.5 aylık ve ben ikinci bebegime hamileyim bende artık yaptırmak istiyorum çünkü sonradan canı daha çok yanacak aslında yeni doğan sünneti en çok önerilen bence çok anlamadan yaptırın hayırlısı olsun hakkınızda 
...