0 oy
293 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Selamlar.tüp bebek tedavisi ile 2020 Ekim ayında doğum yaptı.kızım şu an 27 aylık ve hala emziriyorum.tüp bebek tedavisi olana kadar da normal yolla hiç hamile kalmadığım için nasıl olsa olmuyor diye hiç korunmuyorduk.adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir olurum.doğumdan sonra da adet olmaya başladığım aydan beride hep düzenliydi.sadece 3 ay önce bir kere 31.gün oldum.birde bu ay 33.gün kanamam başladı.normalde sular seller gibi olurum.ama dünden beri sadece pedin ortası kirlendi başka bişey yok.annemde ben sizlere hamile kaldığında ilk gün biraz olurdum sonra kesilirdi,eğer devamı gelmezse test yap dedi.
notu ile kapatıldı: Sol üst menüden hamilelik soru cevap kısmında sorabilirsiniz.

2 Cevaplar

0 oy
(3,482 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Hala emzirmen bir şeyi değiştirmez canim yumurtaliklarinin düzenli olarak çalışması yeter. Hani sorun kimden kaynakli bilmiyorum ama kalma ihtimalin var. Ama test yapmadan kimse kesin bir sey diyemez. Test yap. Belki riskli bir gebelik olabilir. 
(15 puan) tarafından
Ben tedavi öncesi rahimden ameliyat oldum.perde varmış o alındı birde rahim içi dar olduğu için rahim içi genişletildi.doğumumda rahim t şeklinde olduğu için normal doğum riskli göründü sezeryanla yaptım.yani sorunun çoğu bendeydi.eğer yarına kadar bi artış olmazsa garantilemek için test yaparım
(3,482 puan) tarafından
Ama yumurtaliklarinda bir problem yokmuş galiba anladığım kadarıyla bu yaptırdığın işlemler sayesinde tüp bebegin tutma riskini artırmışsın herhalde canim ama tüp bebek olsa da sonra dogal yolla hamile kalanlar var. Ama tabi az kanama gelmesi kesin değil mi bilemeyiz. 2 ay adet görüp hamile olanlarda var. Bakin artıyor mu diye canim belki de vardır. Takip edin. Ama varsa ihmal etmeden hemen kontrol icin doktora gidin.
(15 puan) tarafından
Yumurta rezervim çok iyi değildi ama buna rağmen ilk tüp bebek denemesinde tuttu şükür.ben azda olsa kanama oldu diye yoktur dedim.öylesine anneme bahsettim oda böyle deyince kafam karıştı.dediğiniz gibi hamilelik varsada belki risklidir.yarında böyle olursa hemen bir test alırım
(3,482 puan) tarafından
Anladim canim hayirlisi olsun o zaman
-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
Yerinizde olsam imkan varsa direk test yapardım
(15 puan) tarafından
Şu an test yok evde hiç.annem öyle diyene kadarda açıkcası hiç ihtimal vermiyordum.yarına kadar bekleyim eğer çoğalmazsa test yaparım.
(160 puan) tarafından
Test yaptınız mı merak ettim:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 285 göst.
9 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Asel Lina (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 376 göst.
15 Mart 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Mihriban1212 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 840 göst.
23 Temmuz 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde .......... (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 338 göst.
7 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Laze78 (173 puan) tarafından soruldu
...