0 oy
443 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından kapalı
İyi akşamlar arkadaşlar morelim çok bozuk 1 buçuk yaşında ki oğlumu sağlık ocağına götürmüştüm kulağında kabuk dokulmustu farkedip baktırdım doktor şey dedi kulak kiri dolmus kulağının içi kapanmış damla verdi iki gündür kullanıyoruz ben dayanamayıp KBB götürdük ordaki doktorda aynı şeyi söyledi sağlık ocağının ilacını kullanın cuma günü göreyim dedi olmazsa temizlicem dedi mecbur iki gündür kullandığımız ilaç bı fayda etmedi kulağındaki pislik çıkmadı benim morelim bozulan şey oğlum durmayan bı çocuk ağlıyor kendini sıkıyor doktor görünce öyle ağlıyor kendini sıkıyorki doktor bile neden bu kadar yapıyor demişti oğlumun burnu kırılmıştı çok şükür smdi iyi ama oğlumun piskolojisi bozulmuştu smdi nasıl temizlettcez blmiyorum kafayı yemek üzereyim ilacı bile eşimle zor sıkıyoz eşimle  başka ne yapsam cikarki kulak kiri 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım kulak kiri nasıl çıkar bilmiyorum ama temizletmek iyi değil diye biliyorum duymada sıkıntı yaşayan oluyormuş bazen ve daha çok küçük sürekli temizlenmesi gerekiyormuş diye duymuştum umarım kullandığınız ilaçla geçer 
(78 puan) tarafından
Evet bende öyle duydum doktora.sordum.ama.yikama.siknti.dedi canım.vakumla.cekme.isleminde.sikinti olmaz dedi ama korkuyorum ya inşallah çıkar ilaçla
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Ilık zeytinyağı içindeki kiri yumuşatır, ya da soğan suyunu 1 damla olacak şekilde damlatabilirsiniz 
(78 puan) tarafından
Saol cnim Allah razı olsun deniycem
(8,944 puan) tarafından
Boyle sacma seyleri denemeyin lutfen. Durumun daha kotu olmasina yol acabilirsiniz. Gercekten ise yarasaydi kulak burun boğaz uzmani ilac degil sogan suyu verirdi.
(156 puan) tarafından
Bebeğim önce sen üslubunu düzelt öyle konuş. Fikrimi söyledim o da bir anne eger aklına yatmazsa yapmaz. Ben denediğim için tecrübemi paylaştım. Doktorun verdiği ilaç kulak zarımı patlatıyordu soğan suyu ağrısını hafifletti. Eğer bir fikre saygınız yoksa onu lütfen adam akıllı cümlelerle beyan edin. Terbiyesizlik yapmayın lütfen.
(8,944 puan) tarafından
Bebeğim mi? Öncelikle sacma demek ne zamandan beri terbiyesizlik oldu? Kulaga doktor onerisi disinda su bile damlatmak sacmadir. Sizin tavsiyenizi anne deneyecegini söylemis. Denese ve Allah korusun bebegin kulagina bir zarari olsa bu vebali alabilecek misiniz?
(156 puan) tarafından
Evet bebeğim. Saçma demek terbiyesizlik demedim okurken bile nasıl bir üslupla yazdığınız çok aşikar. Evet Allah korusun bir şey olsun istemem tabiki ama diyorum ya TECRÜBEMI paylaştım buradaki her insan bildiğini yazıyor ve zıt görüşler olabiliyor soruyu soran kişi faydasını görür ya da görmez hangisini tercih edeceği ona kalmış. Bugüne kadar söylediklerimden zarar gören hiç kimseyi duymadım görmedim eğer arastirirsaniz soğan suyunun iyi geldiğine dair bazı doktorların önerileri var. Bende cocuga direk soğanın tamamını sık demedim 1 damla dedim. Evet doktorlar da insan ya hani onlarında fikirlerinde farklılıklar olabiliyor.
(156 puan) tarafından
Doğal tedavileri beğenmiyor olabilirsiniz o yuzden lütfen siz kendinize ve çevrenize ilaç tedavisi uygulamaya ve uygulatmaya devam edin.
0 oy
(69 puan) tarafından
Ya normalde banyodan sonra çıkıyor ama sizin icin daha mi tehlikeli olur yoksa ise yarar mı inan bilmiyorum 
(78 puan) tarafından
Evet banyodan sonra  kuruyan az bsey kulak kiri dökülunce farkettim canım.yarin duş aldircm.bakalim
(69 puan) tarafından
Çünkü banada bi doktor banyoda kulaklarini kapatma korkma su kacmaz hatta pislik temizlenir demişti İnsaAllah işe yarar canim cok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 584 göst.
0 oy
8 cevap 465 göst.
17 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fatmanur26 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 346 göst.
5 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Miniğimm50 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
...