0 oy
109 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (91 puan) tarafından
2 buçuk aylık bebeğim gündüz uyumuyor sabah uyandıktan bir saat sonra bebek arabasında yarım saat bir saat uyuyor ondan sonra bütün gün uyumaz. Emzirirken uyur yatağına koyduğum an uyanır. Uyuyamayınca da huzursuz oluyor mızmızlanıyor. Yatarak emzirirsem o zaman belki uyuyor. Nasıl alıştırabilirim gündüz uykusuna bir fikri, yöntemi olan var mı? 

2 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Canım daha çok küçük her gün farklı bişe yapar bi düzenleri olmuyor maalesef 6 aya kadar ve uyku eğitimi için de çok küçük 
-Reklam-
0 oy
(521 puan) tarafından
İlk 10 15 dk tilki uykusunda oluyorlar o yüzden emzirirken uyuyorsa biraz daha kucağında beklet önce ayaklarını sonra gövdesini yatağa koy. Eğer yatarak emzirsende aynı şekilde hemen kalkma yanından zaten nefes alisindan belli oluyor derin uykuya geçişi derin uykuya geçince yanında kalk. Ben böyle yapıyorum en azından bazende ana kucağında uyutuyorum ilk zamanlar uykusunu oturana kadar başında bekle yarım saat içinde uyaniyorlar uykuya dalmayı bilmedikleri için tekrar piş piş yaparsan uykuya devam ediyorlar her bebek farklı gerçi sizde kendi yolunuzu bulursunuz. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
8 cevap 341 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
9 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İkra66 (165 puan) tarafından soruldu
...