0 oy
536 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından
Güzel annelerim benim oğlum 104 günlük sallayarak uyuyor gündüz, gece ise göğsümde. Bunu yavaştan bıraktırmak ve eğitim vermek istiyorum. Nasıl yapabilirim bir fikrim yok tecrübeli olan annelerim varsa bana yardım eder mi acaba siz nasıl bıraktırdınız ne zaman başladınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Hayırlı kandiller hayırlı cumalar çiçeklerim.
Bebek Ayı 3 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Merhaba ne durumdasınız uyku eğitimini verme konusunda sıkıntı yaşadınız mı
(7 puan) tarafından
Maalesef evet oğlum dört aylıkken diş çıkardığı için bir türlü başlayamadık sürekli bir engelle karşılaştık ya hasta oldu ya seyahatte olduk ya da diş yüzünden oldu bir türlü denk gelmedi şu an 8 aylık yeni yeni başladım dizimde sallayıp dalmasına yakın beşiğe koyuyorum beşikte uyuyor ilk gün yarım saat uyurken sonradan süre uzadı sonra beşiği sallamayı bırakıp pat pat yapacam sonra da sadece pışpışlayıp uyutacam o şekilde sonlanacak inşallah.
(1,590 puan) tarafından
Merhaba, bir uzmandan uyku eğitimi aldınız mı?
(7 puan) tarafından
Merhaba hayır almadım ücretsiz uyku eğitimi veren Instagram siteleri mevcut onlardan bir tanesinden okuduğum kadarıyla kendim bir düzen oluşturdum şimdilik güzel gidiyor inşallah başarırım.
(1,590 puan) tarafından
Anladım, başarırsınız inşallah
(7 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(166 puan) tarafından
Ne durumdasınız basarabildiniz mi benimde oğlum 3 aylık bende aynı durumdan muzdaribim saat başı kalkıyor ve kucağımda uyuyor geceleri sırt üstü yatmayali ne kadar oldu hatırlamıyorum inanın besigine koyunca agliyor çözüm bulamadim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 196 göst.
14 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ebbay (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 99 göst.
...