0 oy
236 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (624 puan) tarafından
Aslinda acelem yok daha yeni 1 yasina girdi ama tutunup sürekli kalkıyor tay tay duruyo kendini deniyor ama yürü kizim diyorum hemen ya oturuyo yada kendini hemen bana doğru öne atıyor sıralaması da iyi ama cok fazla düşüyor mesela bi isi yapamiyorum o yerdeyken örümceğe koyuyorum orasi daha güvenli diye yuruse daha iyi en azından dengesini saglar diyorum ama hizlandirmak veua cesaretini toplamasi icin ne yapabilirim bu arada 2 3 adim atiyodu bi kere tay tay dururken düştü kafasini vurdu petege ve yere tutamadim ondan beri korktu diye düşünüyorum 
Bebek Ayı 12 ay

2 Cevaplar

0 oy
(1,348 puan) tarafından
Benim kızımda aynı 13 buçuk aylığız bayadır sıralıyo yerden ayağa kalkıp direniyo uzun süre. Bi ara baya adım atıp yürümüştü sonra bir iki popo üstü düştü sanırım o zaman cesareti kırıldı bi süre hiç adım dahi atmadı. Bende yürüme arkadaşı vardı 2 gün önce onu çıkardım onunla evin içinde baya yürüdü sonra cesarete geldi şimdi ayağa kalkıyo bi kaç adım atıyo zaten halının bi ucundan öbür ucuna kadar gidiyo ama kendini hemen yere bırakıyo. Bende çok üstelemiyorum hatta hiç ona bakmadığım zaman daha iyi yürüyo sonra sen çıkartıyo bana bak der gibi :) zamanı var elbette.
(624 puan) tarafından
Bende yürüme arkadaşi yok ama acaba onun yerine ne kullanabilrim
(1,348 puan) tarafından
Hem binmeli hem yürümeye yardımcı arabalar var o olabilir yada oyuncak pazar arabası oluyo marketlere geliyo bazen o olabilir.
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından
Canım yürüteç kullanma eğer ki yürümesini istiyosan yürüme arkadaşı kullan yoksa da yürüteci yürüme arkadaşı olarak kullan dışında tut onu ve adım atmasını sağla ama yanında dur devamlı ki yürüteç kayınca veya hızlı itekleyince yüz üstü düşmesin düşmesin ki hoşuna gitsin devamlı onunla yürümek istesin tay tay duruyorsa bu şekilde destekle bir kaç gün bir hafta sürmeden bak gör kendini bırakıp yürümek isteyecek ve adımları atmaya baslicak 
(624 puan) tarafından
Deneyecegim arada yapiyodum zatende sıklaştırıym teşekkür ederim
(637 puan) tarafından
Rica ederim ne demek canım benim kızım yürüme arkadaşı ile ve yürüteci sağa sola götürüp getirerek kendini bırakıp yürümeye başladı tay tay durduğu da yoktu düşün bı anda oldu herşey:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 290 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 743 göst.
0 oy
5 cevap 284 göst.
...