0 oy
571 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (960 puan) tarafından
Kahvaltıda yada gün için de bebeklerinize neler hazırlıyorsunuz içecek olarak. Su dışında. 
Bebek Ayı 13

10 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Bazen portakal suyu sıkıyorum daha önceleri ıhlamur içiriyodum ama artık onu içmiyor kahvaltıda Süt her zaman olmasada hazır meyve suyu ama genelde kendim hazırlıyorum üzüm suyu erik suyu vs 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ihlamur veya evde sıktıgım meyve suları
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Karadut özünü ılık suyla karıştırıyorum. Ya da kefir içiyor.
(960 puan) tarafından
Karadut özünü nerden temin ettiniz acaba. Onuda araştırdım ama emin olamadım
(2,473 puan) tarafından
Internetten wefood yada lütfiye marka alıyorum. Genelde su içmeyi tercih ediyor ama karadut özü,ayran ve kefire de hayır demiyor verdiğimde. Bir tek ıhlamuru sevdiremedim asla içmek istemiyor
0 oy
(8,952 puan) tarafından
Kahvaltida bir sey verme geregi duymuyorum. Midesi bosa siviyla dolmasin. Su disinda ayran ya da kefir veriyorum. Meyve suyu vermiyorum. Meyveyi posasiyla tuketmesi onemli. Meyve suyu olarak cok da bir faydasi yok. Hasta olursa ihlamur veriyorum. İlac gibi veriyorum, surekli vermiyorum.
(960 puan) tarafından
Kefiri nasıl veriyorsunuz ben hazır marketten aldım içmedi. Hatta belki meyveli içer dedim onu da aldım içmedi.
(122 puan) tarafından
Görünce yazmak istedim ben de geçen ilk kez kefir denedim çok yoğun olduğu için kıvamı biraz suyla açıp ayran gibi bir kıvam yapıp verdim o şekilde içti. Bir iki kerede suyu azaltarak bitirip normal vermeyi planlıyorum. Ayran sevdiği için böyle denedim ben. Belki işe yarar:)
(960 puan) tarafından
Kefir hazır mı verdiniz.
(122 puan) tarafından
Evet marketten almıştım sade kefir
(8,952 puan) tarafından
Ben hazir kefir verdim. Güvenilir bir marka oldugu surece sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oglum sadesini iciyor. Meyveli verecekseniz de marketten meyvelisini almayin. Sadesini alip kendiniz meyve karistirin.
0 oy
(9,107 puan) tarafından

Kahvaltıda ıhlamur.. Bazı yemekler yanında ayran veriyorum. Et varsa ayran vermiyorum su veriyorum.. Börek makarna gibi birşey olursa ayran veriyorum.


Bunun harici hiç meyve suyu vermiyorum.. Meyveyi direk yediriyorum
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben karadut özüyle suyu karıştırarak meyve suyu gibi yapıyorum, ayran çok seviyor, kefir denedik onu vermeyi düşünüyorum. Bir de hastalık zamanlarında ıhlamur yapıyorum. 
(960 puan) tarafından
Karadut öznünün markası nedir
(122 puan) tarafından
Be weefood alıyorum çok memnunum diğerleri gibi aşırı tatlı değil hafif eksimsi tadı bizim damak tadımıza daha çok hitap etti.
(960 puan) tarafından
Deneyeceğim teşekkürler
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Kahvalti veya yemek sırasında istemediği sürece veya gerek gormedikce su dışında bir sivi vermiyorum. Gereksiz mideyi suyla doldurmuş oluyorsun. Bu yuzden yediği yemeği az yemiş olur. Yemek dışında ıhlamur, kefir tarzi şeyler verebilirsin.
0 oy
(141 puan) tarafından
Ayran ıhlamur ayva ya da üzüm hoşafı ev yapımı vişne suyu kuşburnu marmelatını sulandırıyorum 11 aylığız 
0 oy
(219 puan) tarafından
Küçüğe sadece su 10 aylık. Büyüğe meyve suyu ayran , karadut özünü şerbet yapıp veriyorum nazende akşamları bı bardak çay içiyor bizimle 3,5 yaşında 
0 oy
(767 puan) tarafından
İhlamur, kefir,ayran,mandalina portakal erik suyu,elma suyu,havuç suyu,kiren suyu,ev yapımı meyve sebzelerden her türlü icirebilirsjn canim tabi alerjik reaksiyonlarina dikkat et yine.3 gün kuraliyla denedim ben çok şükür sorun olmadı 
...