0 oy
187 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (58 puan) tarafından
Hanımlar 7 günlük anneyim çok evhamliyim heran birşey olucak korkusu erken doğum yaptım 36 haftada bebeğim yanımda her zaman doktora gitmek istiyorum bebeğimin için lohusalıktan mi nedir az önce topuk kanı vermeye gittim birşey olursa aruycaz dediler kafamda kuruyorum ya birşey varsa vs diye çok değişik duygular içersindeyim Allah'ım yardım etsin hepimize bana ve bebeğime dua edin 

2 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Içiniz rahat olsun. Bütün bu duygular lohusalıktan. Bir süre sonra geçiyorlar. Bu süre içinde yakın bulduğunuz biriyle duygularımızı, hislerinizi, korkularınızı paylaşın, rahatlarsınız. Bebeğiniz için de endişe etmeniz normal. İnşallah sağlıklı bir ömrü olsun. 
Profil image (58 puan) tarafından
Allah razı olsun amin inslAllah
-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından
Bunlar hep lohusaliktan dolayı canım bebeğinle ilgilen başka şeyler düşün kafanda bişey kurmamaya çalış canım. Yoksa lohusalık depresyonu olur daha kotu olursun ben çok zor atlattım öyle ki bebeğimin yanına kimse yaklaşmasın bile istiyordum nefesleri bebeğime gider bişey olur diyordum sen düşün artık. OMEGA3 bunun için çok iyi geliyor al kullan derim. Bebeğinle mutlu olmaya bak şükret şuan yanında kokusunu uzun uzun çek o kadar rahatlarsın ki. Bu günlerin tadını çıkarmak varken niye kendini yıpratasın ki di mi ama:)
Profil image (58 puan) tarafından
Eşimi bugün işten çıkardılar stres üstü üstüne geliyor Allah rızası için dua et bize canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
21 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ecemm (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 355 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
15 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Aslhnmthn (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
28 Şubat 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Kadriye51 (86 puan) tarafından soruldu
...