0 oy
501 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (141 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yoruldum yetişemiyorum demeye fırsat vermeden ne yaptın ki demiyor mu ağzına kürekle vurmak istiyorum. Beş aylık bebeğim var ve bilirsiniz uykusuz geceleri ağlamaları vs. Ve buna bağlı olarak bizim yaşadığımız bunalımı anlamıyorlar alıp başımı gitmek istiyorum ( gidebildiğim tek yer banyo )
Bebek Ayı 5
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Hastaneye gitmek zorundayım çocuğu götüremem diyip eline vericeksin. Gidip kendine güzel bı kahve sipariş edip şöyle 4 5 saat telefonu da acmayacaksin. :))
(141 puan) tarafından
Ahahaha çok mantıklı
(1,246 puan) tarafından
Bazıları anca öyle anlar diye düşünüyorum. :)
(265 puan) tarafından
Çocuklara kiyamiyoruz ki o zamanda yapmak mesele değilde
(273 puan) tarafından
Vallaha geçen ay çok bunaldım oğlumu banyo yaptiramiyorum korktumu 2yaa sendromu anlamadim 1au böyle gitti enson her yolu denedim yok o banyo yapana kadar ölüyorum neyse yine bigun suyu hazırla bebeği hazırla ağla zirla soydum çocuğa su dokmeden evi başıma yıktı bunu çıkarttım giydirdim büyük kızım 13yasinda bıraktım eve eşimi aradım ben gidiyorum rahatliyana kadar gelmem çocukların evde dedim oğlumda 23aylik gittim bacım oohhh ne rahatmis ama aklımda evde neyse inanki bazen insan bunalıma giriyor bide ben gurbetteyim gelen yok giden yok hapishane gibi saniyorumbazen kızım okul kurs dershane eşim iş ben oğlanla tek bir odaya kapatmışlar gibi hissediyorum bazen bide hiç WC hâlâ lüks benim için 24aylik bukadar ana düşkünü bunu gördüm bide meme düşkünü gece sayısızca anne meme diyor uykusuzluktan yoruldum artık emziriyorum besige koyuyorum ben yatağa giriyorum geri anne meme diyor sabaha kadar kısır döngü içerisindeyim gece olsun uyuyayım dediğim günlerden geceden tiskinir oldum yeminle sabahta paçama yapışık bilmiyorum erkeklere göre işte çalışmak zor ve bebeğim sürekli kucagimdaydi yemin ediyorum bugün Dr gittim sol kolumda kirecleme yırtılma ve enfeksiyon var kortizon iğnesi kemiğe vurmam lazım dedi Dr emziriyorum diye kaldı yan etkisi çokmia kök hücre ilacı istedi tek iğnesi 1000lira onunda yan etkisi var oda kaldı Dr işi komple yasakladı kolumda güç kaybı titreme başladı ve yaşım 34 çok erken olmuş dedi busekilde bebeği emziriyorum diye tedavi olmazsan yakında sol kolunda guc hiç olmuyacak ve sağ kolunla sol kolunu kaldiracan dedim eşime söyledim şekil şu yapma iş kim yapacak dedim sustu onlarin tek işi calismak çünkü başları Ağrısa sasarlar
(5 puan) tarafından
Onlarda benimle geliyor kapıda bekliyorlar hastanede ne kadar durursan ancak çözüm değil
(14 puan) tarafından
Benim eşimde hiç bir yardimi olmaz uzaktan kızını sever söyleyince uzaktan sevmesi daha güzel der bir iki laf edince boşunamı cennet anaların ayakları altında der işin ne bak işte kıza der.
(265 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcın  olsun inşallah yaş erken bnde 31 yaşındayım bacakta pıhtı var güç kaybı yaşıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Ben öyle durumlarda dayanamayıp kavga ediyorum pişman oluyor dediğine hshshs
(141 puan) tarafından
Sonra noluyo:))
(1,397 puan) tarafından
Hiç bisey hayatımıza kaldığımız yerden devam malesef çoğu böle
(265 puan) tarafından
Sonra devam erkek bildiğini okuyor kız onların beyni çekirdek kadar onada belli şeyler sigdirmislar :) espiri tabi ama bizden farklı düşünce yapıları var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 353 göst.
29 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ediz Ege (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
29 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ediz Ege (10 puan) tarafından soruldu
...