0 oy
237 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (165 puan) tarafından

Altıncı Hastalık  ile alakalı sizleri bilgilendirmek istedim. Ben ilk defa duydum . Benim gibi ilk defa duyan arkadaşlar. 

Oğlum 9 aylık.  Diş sandım. .. 2 gün şiddetli ateş.  Pazar günü olduğu için acile gittik. Doktor kulak dedi.. ilaçları kullandık tam ateşini düşürdük vücudu özellikle sırt karın kasık bölgesinde kırmızı döküntüler başladı  , ilacın yan etkisi sandım.. akşam iyice artınca özel hastaneye çocuk doktoruna götürdüm.  Altıncı hastalık ile tanıştık.  Sizleri de bilgilendirmek istedim..  oldukça zor ve stressli 3. Günümüz.  
Bebek Ayı 9

4 Cevaplar

0 oy
(366 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun burdan gördüğüm kadarıyla bir kaç güne geçiyor..
(165 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum  canım.  Hiç bilmediğim birsey çok panikledim . Stresli bir süreç.  Allah kötüsünden korusun inşallah
(366 puan) tarafından
Korkma canım amin Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah bize bağışlasın
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Evet kızım da geçirmişti. Diş değildi kan ve idrar tahlili de temizdi. Doktorumuz ateş bitimini bekleyelim döküntü olursa haberleşiriz demişti. Öyle de oldu ateş 3 gün sürdü sonra döküntüler başladı. Döküntüler 2-3 gün sonra geçmişti kendiliğinden. Geçmiş olsun. 
0 oy
(49 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle. Evet teşhisi zor bir hastalık tam 72 saat boyunca şiddetli ateş oluyor beraberinde iştahsızlık ve halsizlik. Bu hastalıkta önemli olan ateşi hep kontrol altında tutman havaleye neden olabiliyor. Ateş düşünce hemen döküntü başlıyor. Kizamiktan farkı önce vücutta sonra yüze doğru çıkıyor. Kizamikta tam tersi. Döküntü de 2-3 gune geçiyor zaten. Ateş düşüp döküntüler başlayınca rahatlayabilirsiniz :)
(165 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım. Döküntülerle gittik bizde doktor geçmiş bile dedi . Döküntüler bittiğini gösteriyormuş
(49 puan) tarafından
Evet aslında insan döküntü de görünce o kadar ateş üstüne korkuyor ama geçtiğinin göstergesi :)
0 oy
(99 puan) tarafından
Geçmiş olsun 12 aylık şuan da biz de geçiriyoruz 3 gün ateşi bugun 4.gun döküntüler başladı az önce acilden geldik sırt ve karın ve yüz bolgesinde yoğun ama sürekli ağlıyor acaba bu ağlamalar ne zaman geçecek ☹️
(165 puan) tarafından
Huzursuzluk bizde bugün azaldı 5. Gün . Döküntüler baya soldu. Size de geçmiş olsun. İştahsızlık ağlamalı zor bir süreç.
(99 puan) tarafından
Çok şükür iştahsızlık olmadı bizmde döküntüler sönmeye baslsdi huzursuzluk aynı hep kucak hep ağlama  inşallah yarın daha iyi olur ilaç kullanması iz deglmi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
10 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde burdur.denizli (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 481 göst.
26 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde A.sumeyra (66 puan) tarafından soruldu
...