0 oy
134 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anne sutu alıyor gelişimi iyi ama ayda bir kez hastalaniyor ve çok zor geçiyor 
Bebek Ayı 5

1 cevap

0 oy
(51 puan) tarafından
Hanımefendi çocuğun hastalığıyla sezeryan doğumun ne alakası olabilir Allah aşkına gerçekten çok saçma sapan sorular görüyorum burda inanılmaz !

Bebeğinizin bağışıklığı düşüktür belki de bunu hiç düşündünüz mü ? 
(8,813 puan) tarafından
Vajina kanalında probiyotik bağışıklık bakterileri var, normal doğumla doğan çocuklar vajina dan geçerken o bakterileri alıyor ve bağışıklıkları daha güçlü oluyor, sezeryanla doğanlar o bakterileri alamıyor, bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Ama bağışıklığı sadece buna bağlamak da yanlış. Benim kızım da sezeryanla doğdu, sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorduk, Aptamil Prosyneo sezeryanla doğan bebeklerin bağışıklığını güçlendirici probiyotikler içeriyor, o nedenle biz hep onu kullandık. Bunun dışında vitaminlerini hiç aksatmadım, kış yaz yağmur çamur demeyip hergün de dışarı çıkarıyoruz, çok şükür çok sağlıklı. Üşütmeyelim diye fazla kalın giydirmek, hasta olmasın diye hiç dışarı çıkarmayıp eve dışarıda gezen herkesin gelip gitmesi çocuğu daha çok hasta ediyor.
(54 puan) tarafından
@bergush yorum için teşekkür ederim   @ yesim_eylül umarım cevabı almışsındır bunu duyduğum için sordum bende siz bilip bilmeden cevap vermeyin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 333 göst.
20 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melikettr (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 528 göst.
...