0 oy
127 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (255 puan) tarafından
4 aylık bebeğim genzi dolu gibi boğazı şişmiş de öksüremiyor gibi dün hastaneye gittim burnunu temizliyceksin dedi bı sorun yokmuş çok şükür sadece burun spreyi verdi çok tıkanırsa diye ama onun dışında bebeğim küçük diye bişey yazamadı bi öksürüyor neredeyse kusacak gibi çok sık olmasa da var yani balgamlı öksürük bugün de hep huysuzlandi ağladı öyle yaptım durmadı böyle yaptım durmadı emziriyorum sürekli yedirmeye çalışıyorum ama iki saatte bir anca emiyor şimdi de sesi kısıldı tecrübeli anneler ne yapmalıyım neler gerçekten faydalı olur bebeğime çok mutsuzum o daha minicik neden bizler olmuyoruz da o hasta oluyorsa evden dışarı da sık sık çıkmıyoruz çıktığı zaman da dikkat ediyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
 Burnunu serum fizyolojik ile yıkamanızi öneririm çok işe yarıyor. Osman gonulal var onun videosu var kesinlikle izle ve uygula mutlaka çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir. Benim de bebeğim o aylarda dediğiniz gibi oldu.
Profil image (255 puan) tarafından
Yıkıyorum üç saatte bir teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun bunu daha bebeği 2 aylik olmadan bronşit başlangıcı olmuş ve tikanikligini doktor dahi acamamis bir anne olarak yaziyorum.Serum fizyolojik burnunu iki taraftan yıka videolarina bakabilirsin ardindan burun cekme makineleriyle ozelliklede varsa supurgeye takilan makine cok iyi oluyor onunla cek burnunu yikamanin ardindan.Sonra bir beze hacisakir sabunu sur utuyle isit 4 saat on 4 saat sirtina koy icine gazete parcasida koy.Sana garanti veriyorum bebegin bu bakimla 1 haftaya duzelicek.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
16 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Feridenur un annesi (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
31 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Canoğlum (58 puan) tarafından soruldu
...