0 oy
258 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (454 puan) tarafından
Ne faydası var bebeklere acaba
Bebek Ayı 8 ay

4 Cevaplar

0 oy
(245 puan) tarafından
Ben çok faydalı olduğunu düşünmüyorum şahsen kendim de fazla tüketmediğim için herhalde oğlum da pek sevmedi. Geleneksel yöntemlerle yapılan pekmez yüksek hmf içeriyor. Yani kanserojen. Demir için zaten takviye veriyoruz. Pekmezle alınan ekstra şekere de gerek yok. Fakat buradaki annelerin çoğu size aksini söyleyecektir. Kullanacaksanız da asla keke veya pişirilen bir şeye koymayın. 
-Reklam-
0 oy
(527 puan) tarafından
Demir var diyorlar ama çok fazla demir yokmuş ,  ben hergun vermiyorum verdigimde de tahinle karışık veriyorum daha besleyici olsun diye
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Bence Google amcaya sorun! Allah'ın yarattığı herşeyde vardır rahmet.
0 oy
Profil image (1,132 puan) tarafından

Keçiboynuzu kan yapar, sindirim sisteminindeki hastalıklara şifadır, astım ve bronşite iyi gelir, öksürüğü keser, ve hasar görmüş hücreleri yeniler. Aşağıdaki uzmanların verdiği bilgilerde de görülebileceği üzere, 6 aydan sonra bebeklere keçiboynuzu verilebilir.

Keçiboynuzu pekmezi içerdiği kalsiyum ve E vitaminiyle kemik erimesi, grip, nefes darlığı, öksürük gibi hastalıklara iyi gelir. Keçiboynuzu özünde, pekmezinden farklı olarak direkt ateşle temas etmediğinden kanserojen bir madde olan karamel oluşmamaktadır.

Keçiboynuzu pekmezini her gün 1 tatlı kaşığı bebeğime veriyorum ve kendimde yiyorum ama pekmez asla pisirilmemelidir. Yaptığım kaşık mamalarına kullanıyorum tatlansın biraz diye bebeğim severek yiyor 

Profil image (1,132 puan) tarafından
Ve bebeğimin demir seviyesi çok iyi cıktı ıspanak ve pekmezi severek  tüketiyor ikisindede demir var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
0 oy
4 cevap 308 göst.
27 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Saida Pehlivan (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 347 göst.
11 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Esmahatun (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
...