0 oy
157 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (90 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebegim 2ay 3 hafta mama da içiyor hiç yoktan iyidir anne sütü de alıyor ne zaman tadımlık vermeye başlığım neyle başliyim ilk 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından
Şaka mısınız yaa 2 aylık bebeğe ne ek gıdası? Bağırsakları ek gıdayı sindirebilmek için gelişmiş değil henüz. Sırf kilo alsın diye bulduğunuz şeyi sokmayın çocugun ağzına 
(90 puan) tarafından
Şaka deyilim bebegim bukadar aylik diye belirtiyorum  NE ZAMAN BAŞLIĞIM diyorum  hangi ayda 2 aylik bebeğe herhangi birşey verilmeyeceğini biliyorum!!!
-Reklam-
0 oy
(363 puan) tarafından
altı aylık iken ama mama alan bebekler beş aylık iken de başlatılabliıyor. 
(90 puan) tarafından
Ek deyil de tadimlik olarak
(486 puan) tarafından
Sizin yanlış anladığınız bir konu var bence. Ek gıdaya başladığında bebekler yani 6 aylık olduğunda zaten tadımlık veriliyor. Yani 6 aylıkken yemek yemeğe başlamıyorlar tadım yapmaya başlıyorlar. 6 aydan öncesinde bebeğinizin birşeyler tatmasına gerek yok.
(90 puan) tarafından
Etrafında 4aylikken tadimlik vermeye başlıyorlar banada erken geliyor
(486 puan) tarafından
Buna karar verecek kişi doktorunuz. Tadımlara başlamak için bebeğin bazı konularda hazır olması lazım. Mama sandalyesinde desteksiz oturmak, yediğiniz yiyecekleri gözleriyle takip adip ağzını açması, kafasını dik tutabilmesi gibi faktörler var. Etrafa bakmayın evladınızın sağlığı söz konusuysa bir uzmandan görüş alın. Anneler bir, iki, beş, on çocuk büyütür tecrübe kazanır belki ama bir doktor binlerce çocuk görür ve her zaman daha tecrübelidir bunu unutmayın.
(90 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için  benimde ilk bebegin tecrubesizim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 351 göst.
14 Aralık 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Annesinin bitanesi (90 puan) tarafından soruldu
...