0 oy
324 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından kapalı
merhaba.ben persembe gunu koruyucu aile icin basvuru yaptim esimle. 3tane evladim sukur.persembe basvuru yaptim bugun msj geldi belli tarihler arasi randevu olusturun diye pazartsi araycam inşaallah.sorum su msj geldi randevu için bu olumlu biseymi acaba bilgisi olan varmi?pazartsiyi sabirsizlilla bekliyorum .hakkimda hayirlisi neyse o olsun.ama allah biliyorya cok istiyorum.bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Maalesef yok Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah canım ❣️ post yukarı çıksın inşallah bilgisi olan vardır 
(28 puan) tarafından
inşaallah aminn allah razi olsun.cok isterim bi evlada kndi evlatrima yaptigim gibi annelik yapmayi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok ama bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum maddi açıdan ayın sonunu zor getiriyoruz.  Ama gönlüm o kadar çok istiyor ki. Ben de burada durayım bilgi sahibi olurum. 
(150 puan) tarafından
Bende basvruru yaptım ama süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor bilmiyorum deprem bölgesinden mı yoksa yaşadığımız yerde bulunan esirgeme kurumunda kalan çocuklardan mı olacak acaba onuda merak ediyorum başvuru yaptık ama ne olacağını bilmiyorum ne olursa olsun tabi yarım kalmış bir yavruya sahip çıkmak istiyorum bakalım bilgisi olan yazarsa bende öğrenmiş olurum
(28 puan) tarafından
o konuda diyecek lafim yok .malum hersey ates pahasi.her gune yeni bi zam ile uyaniyoruz rabbim yardimcimiz olsun.rizkimi veren allah bundan sonrasinida kolaylik eder inşaallah
tarafından
İnşallah. Dediğin gibi her gün zam haberiyle uyanıyoruz.
0 oy
(41 puan) tarafından
Biz de eşimle çok istiyoruz. Bir kızımız var. Kızım doğduğundan beri kendimi tüm yavruların anası gibi hissediyorum. Kızımı emziriyorum süt anne de olurum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 587 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
6 Haziran 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Cancana (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
2 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde meva1 (343 puan) tarafından soruldu
...