0 oy
205 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba. Doğumdan sonra göğüs ucum küçük diye tembel hemşireler silikon uç aldırdı ve bebeğim şuan silikon uç ile emiyor. Benim göğsümü kabul etmiyor. İlk 2 hafta sadece emzirfim ama bebeğim kilo vermiş ve sarılık olmuştu. O günden beri emzirdikten sonra sutumu sağiyorum ve öyle veriyorum. Şu an kilo alımı fazla bile maşallah. Ancak bu durumdan da rahatsızım. Sutumu sagip verdiğim için biberona da alıştı haliyle. E zaten kendi mememi kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yere giderken bile on tane alet edavet ile gitmek zorunda kalıyorum. Direkt çıkarıp mememi veremiyorum yani. Ayrıca bu silikon uç ile emerken bebegimin yorulduğunu ve yeteri kadar ememedigini de düşünüyorum. 
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Gosunu vermeye tekrar dene 
-Reklam-
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Benim bir göğüs ucum çok ufaktı hastanede ebe şırınganın uç kısmını kesip getirmişti gögüs ucuma koyup çekerek uç çıkarmaya çalıştılar. Tabi başka sebeplerden de kızım o gögsümü hiç kabul etmedi 15 aylık hep tek gögüs emzirdim ama dediğim yöntemi deneyin siz bir de
0 oy
(462 puan) tarafından
Göğüs ucu önemli değil. Kahverengi kısımdan çekiliyor süt. Sürekli sürekli memeyi verin. Pes etmeyin. Göğüs ucunu değil meme dokusunu alacak ağzına o önemli.
(70 puan) tarafından
Öyle diyorlar genelde ama benim uc 0 hiç yok kahverengi yeride tutamadı yavrum çok ağlattı hemşire mememi çekiştire çekiştire ağzına soktuk ama olmadı
(462 puan) tarafından
Şey deneyebilirsiniz , biz öyle yapmıştık. Sütü sağın , memeyi ağzına doğru sokunca üstten sütü dökün. Sütü çekmek için emme refleksi harekete geçecek ya o esnada memeyi de alır ağzına belki. Pes etmeyin , farklı pozisyonlarda deneyin. İnternette emzirme pozisyonlarına bakın deneyin çok faydası oluyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
22 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Şebnemülkü (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
24 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Laleozsy (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
1 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Esra85 (56 puan) tarafından soruldu
...