0 oy
222 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (195 puan) tarafından
Hanımlar şükür biz de 6 aylıgız 3 gün kuralıyla ben de ilerliyecem onun dısında ne verebilirim bebegime meyve olarak ne verebilrim bebek muhallebisinden bahsedeniniz cok oldu bu ay baslanabilir dimi nasil yapiyosunuz simdidien tesekkur ederim

2 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Ben daha hiç muhallebi yapmadim 7 aylık oldu. Yoğurda meyve katıyorum. Bı de sebze pureleri, arada bir sabah keyfi olursa yumurta veriyorum azıcık kahvaltı alistirmaya çalışıyorum ama sabahları pek yemek istemiyor. Meyve olarak kuru kayısı, elma, muz, armut bı de Medine hurmasi verdim şimdiye kadar.
-Reklam-
0 oy
(614 puan) tarafından
3gun kuralını biliyorsunuz zaten önce yoğurtla daha sonra sebze ve meyvelerle.once meyve verirseniz sebze yemek istemeye bilir.buharda haslayarak verirseniz daha iyi olur.Muhallebiye hemen geçmedim ben.bünyesi zorlanmasin diye yavaş ilerliyorum mesela hergün istedigi kadar yoğurt ayrı bir öğünde de sebzesini haslayip veriyorum bazen iki sebzeyi karıştırıyorum.zeytin yagida ekleyebilirsiniz sebzelerine.Bu sekilde cok şükür kabızlık ta yaşamadık.sebze ve meyveleri sonra kahvaltida yiyebilecek lerini bitirince muhallebi gibi seylere gecmeyi düşünü yorum.Biz böyle ilerliyoruz canım :)
Profil image (532 puan) tarafından
Yoğurdu ne kadar veriyorsunuz ben şimdiden tecrübe ediniyorum bizimde 2 ay sonra başlıyacak 4 ayligiz şuan
(614 puan) tarafından
Kendi istediği kadar canim zaten cok fazla yemiyor cok minik kavanozlarimiz var onlara mayaliyorum bazen bitiriyor bazen yarısı yani küçük cay bardaklarına enfazla yarım bardak olmuyor bile.
...