0 oy
200 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
Bebeğim 4,5 aylık oldu ama hala hafif bir ses çıktığında hemen uyanıyor. Kucağımda uyurken ne kadar ses olursa olsun uyanmaz ama kucağımda olmadığında hemen uyanıyor. Sese alıştır diyorlar ama alışmıyor ne yapabilirim?
Bebek Ayı 4,5

4 Cevaplar

0 oy
(155 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 buçuk aylık bazı seslere karşı tepki veriyor bazılarına vermiyor , mesela televizyon kısık sesli olduğu zaman uyanmıyor ama terlik sesine falan uyanıyor anne yanında olduğu zaman kendisinin güvende olduğunu bildiği için uyanmıyor olabilir 
-Reklam-
0 oy
(6,436 puan) tarafından
Bu tamamen bebek ile ilgili bir durum oğlum 4 Ay bitene kadar elektrikli süpürge çalışsa duymazdi sonradan hassaslasti 16 aylık yanımda besgindw uyuyor odaya girdiğim an uyanır yapacak birsey yok maalsef sese alıştırmak diye birsey yok ya her vucut bir değil ben 33 yaşındayım kocaman ailede büyüdüm sese aşırı duyarlıyim uyuyamam
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bnmkidr öyle. Şahsen bende asla seste uyuyamam. Uyku zaten sessiz olmalı. Ama bebekler ekstra hassas. Büyük kızım düğünde bile uyurdu. Küçüğü 4, 5 aylık burnumu çeksem uyanır. Terligin parkeye değme sesine uyanır. Bende oyleyimdir aslında. Belkide bana çekti :) 
0 oy
(728 puan) tarafından
Ayni durumdayiz cnm.sese alistir diyorlar evde bir beb bir esim birde cocuk var.esim ise gidince cocukla ben kaliyoruz.napalik davulmu calalim evin icinde ses olsun diye .maximum ne kadar ses cikabilir ki.yapacak bisey yok yani. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
5 cevap 406 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
15 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Saribasrume (125 puan) tarafından soruldu
...