0 oy
105 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (576 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler. Sorum kendimle alakalı. Bir süredir mide problemi yaşıyorum. Ara sıra çok şiddetli mide krampları geçiriyorum, hatta bir keresinde acillik olmuştum yerlere yatıp kıvranıcak kadar kötü olmuştum. Bu yüzden bir süredir acı ve çok baharatlı şeyler yemeyi bıraktım. Bununla beraber de sürekli bir gaz problemim var. Ne yesem hep bir şişkinlik hep gaz yapıyor. Sosyal yaşantımda sıkıntı yaşıyorum bu yüzden. Allahtan bebeğime geçmiyor emzirdiğim halde. Heralde midemde bi problem var. Doktora da bi türlü gitmeye zaman ayıramıyorum. 2 çocuk iş güç kendimle uğraşmaya zamanım olmuyor. Tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı gaz için ve mide sancılarım için.

1 cevap

0 oy
(6,402 puan) tarafından
Benim yıllardır ileri derece mide problemlerim var mide ilacı içmezsem yaşayamıyorum hamile oldugumu öğrendiğimde ilacı 3 gün içmedim ve kriz geçirip hastaneye gittim doktor reflu krizi geçiriyorsun diyip hemen bir serum vurdu ve senin hamile iken kullanabileceğin mide ilacı var dedi onu yazdı mecburen kullandim bence sizde iyi bir doktora görünün çözümü var cinku 
(576 puan) tarafından
Hamileyken de hastanelik olmuştum bir keresinde sizin dediğiniz gibi. hamile olduğunuz için bişey yapamayız dediler acilde. Gaviscon içebileceğimi söylediler sadece. Tabi sadece acil doktoruyla olacak iş değil kendi branşına gitmem lazım iyice bi tedavi olmam lazım. Dahiliyeye mi gitmem laxım ilk önce.
(6,402 puan) tarafından
Evet canim dahiliye yonlendirir seni
(576 puan) tarafından
Teşekkürler canım.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
6 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Serb (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
6 cevap 512 göst.
0 oy
1 cevap 240 göst.
9 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Soliş (10 puan) tarafından soruldu
...