0 oy
262 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhabalar, siz değerli  annelerin tavsiyelerine ihtiyacim var. Sizler bebeğinize nasıl bir sigorta yaptırdınız yenidoğan bebeğin hastahane gereksinimleri için neler önerirsiniz? Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Hepinize sağlıklı günler dilerim. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Yenidoganda cok degil ama ilerisi icin lazim olabiliyor. Imkaniniz el veriyorsa yaptirin. Ablamlarin var hasta falan olsa hemen istedikleri hastaneye gidip sadece 15tl muayene parasi veriyorlar. Ve arastirin bazilari ozel asilarida karsiliyor bi kismini. Menenjit rota gibi
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Temmuz ayında bende araştırmıştım yaptıracaktım ama çok uçuk fiyatlardan dolayı vazgeçtim. Minimum 9 bin TL fiyat almıştım o zaman. 2020 senesinde 1.500 TL'ye kendime yaptırmıştım bu kadar aşırı zam geldiği için yaptırmadım. İmkanınız varsa yaptırın ama. Anlaşmalı olan özel hastanelerle prof. doç. uzman doktor istediğinize muayene oluyorsunuz. Bütün tahliller ücretsiz. 
(54 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(982 puan) tarafından
Ben kizim dogdugu yil tamamlayici saglik sigortasi yaptirmistim her ah muayene dunya para vermekten daha mantikli idi. Oglumada kardiyoloji 2 yil once 500 lira muayene ucreti diyince 1000 liraya baslamistik tamamlatici saglik sigortasina ama iyi arastirin bazilari kardiyolojiyi fln kapsamiyor yada dusungunuz hastanece cocuk kardiyoloji olmuyor baska hastahaneninde o sigorta sirketi ile anlasmasi olmuyor iyi arastirmak lazim yani
(54 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(64 puan) tarafından
Ben İstanbul'da ikamet ediyorum devlet hastaneleri çok zor o yüzden mecbur özele gidecektim, muayene ücretleri o kadar yüksek ki en mantıklısı sigortaydı. Ben geçtiğimiz Ekim ayında hem kendime hem de bebeğime tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım, ikimizin 8 bin TL civarı bir şey tuttu ama ikimizin de 10 ar tane muayene hakkı var, benim bir kere check up  hakkım var. Tahliller ücretsiz ama alerji testi için ücret istemişlerdi. Kalça ultrasonunu da kapsıyor ona da ücret ödemedim. Ama özel aşıları kendimiz karşılıyoruz. Bana kalırsa yaptırılması gerekir. Çünkü yenidoğan bunun her ay kontrolü var kalça ultrasonunu göz muayenesi vs derken hayli hayli verdiğiniz parayı çıkarıyorsunuz. 
(54 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
31 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kumsalınannesi1365 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 500 göst.
...