0 oy
76 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (226 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaşlar kızım 11 aylık v hep kabız oluyor beslenmesini çok dikkat ediyorum meyve yediriyorum su veriyorum meyvelerde de kabızlık yapanlar vermiyor mesala muz artık çok nadir veriyorum onu da yoğurtla karıştırarak en çok elma veriyorum iyi gelir diyorlar yemeklerin zeytinyağıyla yapıyorum Bunu gibi her şeyine dikkat ediyorum ama maalesef çok sık sık kabız oluyor. 2 hatta 3 gün çıkmıyor tuvelitte sonra ağlayarak az az yapıyor ve affedersiniz çok sert. Geçen hafta doktora götürdüm bi şey olmaz yemesine dikkat diye gönderdi bizi yavrum acı çıkıyor ama ben bi şey yapamıyorum yaşayan ve bilgisi olan varsa lütfen yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim. 

1 cevap

0 oy
(92 puan) tarafından
Canım başka bir doktora tekrar götür. Poposunda çatlak olablir. Ve o kadar kabızlık çekiyorsa şuruba başlıyorlar. Bnm kızımda şuruba başladık. Poposunda çaylak varmıs 3 kere sıcak su banyosu yaptık 3 hafta poposuna sudan sonra krem sürdük. Şimdi ilavın dozunu zaltıyoruz çatlağı düzeldi. Bir de elma değil de armut yedir. Bana çocuk cerrahı elmayı yasakladı. Yogurduna falan zeytinyağı at. 
(226 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Mecbur başka bir doktora götüreceğim. Ara sıra armut da yediriyorum ama elma daha fazla.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
3 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Edattr (16 puan) tarafından soruldu
...