0 oy
431 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (128 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar hanımlar ben bir şey öğrenmek istiyorum. Kızım iki aylık prematüre bebek olarak dünyaya geldi kuvezde kaldı . Evdeyiz şuan ama geceleri hiç uyumuyor gündüz uyuyor ne yapmalıyım. 

İkincisi de çok gaz problemi var.

Üçüncü de kafasi uzun düzelir mi 
Bebek Ayı 2 aylık
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (24 puan) tarafından
Gaz damlası önerisi yapabirim Sab Simplex ve Biogaia birlikte kullan Biogaia barsak düzenleyici Sab Simplex gaz damlası. Karın ağrısını ishal ve kabızlık için Biogaia çok iyi. Gece uykusunu bilemiyorum kuvezde kalmış bebekleri olan bütün tanıdıklarımın bebekleri gece uyumadı nedenini hala çözemedim hala bir yol bulabilmiş değiller. Kafası icin de şöyle söyleyim ben normal doğum yaptım bebeğimin kafası sancı gelirken ıkınmışım farkında değilim şiş doğdu kafasında da hafif uzunluk vardı sanki şişlik 1 haftada indikten sonra kafası hala uzun duruyodu şu an 5 aylık oldu çok tatlı bı kafası var yutasim geliyo uzunluk falan kalmadı yani ama hep sağa sola yattı hiç düz yatiramadim kafasını belki o yüzdendir bilemiyorum düzelir diye tahmin ediyorum.
-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından
Gaz için doktora söylerseniz size bir gaz damlası yazacaktır. Ben biogia kullanıyorum.  Kafa uzunluğu  içinde benimde bebeğimin kafası uzundu ve hep sağa sola doğru yatıyordu bende ortası yuvarlak boşluk olan yastıklardan kullaniyorum düzeldi sayılır. Bizimde 2 ay olmamıza 4 gün var.
0 oy
(199 puan) tarafından
Merhaba canim gaz problemi ortalama her bebekde var bizde çok çektik prematüre bebeklerde daha fazla olduğunu duymuştum biz bircok şey denedik gaz damlaları kimyon muskat  ama çok pişmanım  deneme tahtası yapmışım:(  hicbirsey işe yaramadı 3 ayı bitince azaldı keşke sabredip bekleseydim . Başına gelince sırt üstü yatir ona dikkat et zamanla düzelir daha erken . 
0 oy
(289 puan) tarafından
Merhaba bende bir prematüre annesiyim mallwsef bizimde uyku düzenimiz öyleydi bazen tam tersi olurdu şuan 5 aylık 

Gaz sorununa gelince acayip gazliydi kaç kez arabayla gezdirdik anlatamam nurse harveys damlasını alinca bebdgim rahatladı çok şükür 
0 oy
(141 puan) tarafından
Üçü de zamanla düzelecek sorunlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
21 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yeni doğan aylinn (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
23 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asel Tağmat (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 391 göst.
...