0 oy
122 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (10 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim altı aylık hiç uyumuyor annemde prakten şurup kullanalım eskiden biz verirdik diyor bilemedim bende gerçekten çok yoruluyorum ve boşanma aşamasındayım çok çaresiz ve bitkin düştüm kullanan oldu mu hiç 
Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

0 oy
(8,941 puan) tarafından
Vermeyin. Madem anneniz yaninizda siz bakarken o dinlensin, o bakarken siz dinlenin. Bebek uyusun diye alerji ilaci mi vereceksiniz? 
(10 puan) tarafından
Annemde yaşlı bakıyor malesef biz zaten bı alerji ilacı kullanıyoruz şuan ama bu ilaç değil ben o yüzden tereddüt ettim alerji ilaciymis aynı zamanda da en iyisi doktora danismak tabi sadece kullananlar var mı diye sormak istedim tecrübelere de çok inanırım
(8,941 puan) tarafından
Doktorunuz önermeden kimsenin tecrubesine uyup ilac kullanmanizi tavsiye etmem. Siz alerjicilqci kullaniyorsaniz bir de bunu kullanirsaniz ikisi beraber toksik etkiye bile sebep olabilir.
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Kulaniyorum ben hem istah acmasi icin hem uyku yapiyo gunde bidefa geceleri veriyodum ams coktndr vermiyom 
(10 puan) tarafından
Sızın bebeğiniz kaç aylıktı ilacı kullanırken
(111 puan) tarafından
17aylik flndi
0 oy
(121 puan) tarafından
Bize doktorumuz yazmıştı hem iştah hem uyku sorunumuz vardı.Bebegim 9 aylıktı kullandigimda 15 gün falan kullandım ama inanırmısınız şurubu içtiği an bir uyuyordu sabah 8 e kadar bir kere bile kalkmiyordu.İstahida çok güzel açıldı.Ben sağlık ocağına doktorun yazdığını ne kadar süre daha kullanayım diye sorduğumda hiç tavsiye etmedi.İnternetten de araştırdım dünya kadar olumsuz yorum var.Normalde alerji şurubu yan etkisi uyku ve iştah.Yazan doktora bunları söyledim.Her ilacın yan etkisi olduğunu suanki grip salgınında yazılan ilaçların yan etkilerinin daha tehlikeli olduğunu fakat yazmak zorunda olduklarını söyledi.Bir ilacı verirken kar zarar hesabı yap dedi.Bu ilaç uykuyu duzenlediyse tamam amaca ulaşılmış dedi.
0 oy
(265 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bay bay night damla var eczanede bı bak arkadaşım istersen 
(10 puan) tarafından
Çok sağ olun ben bir araştırayım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.
28 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tubag (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
27 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde dmlcl (67 puan) tarafından soruldu
...