0 oy
120 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (106 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. Bana biraz bebeklerinize yaptığınız severek yedikleri tariflerden söyler misiniz? Hep aynı seyleri yemekten sıkıldık galiba.

2 Cevaplar

0 oy
(106 puan) tarafından

Yok mu ben bebegime sunlari yapiyorum diyecek :silly:

tarafından
İnternette bebekler için çok güzel yemekler var canım. Şu anlık kızım 8 aylık kıymalı sebze yemekleri filan yapıyorum pırasa, ıspanak, brokoli, karnıbahar sebze çok seviyor.
(106 puan) tarafından
Masallah pırasayı nasil veriyorsun blendırdan gecirmeden yemiyor benimki ya. Aslında yiyebiliyor ama bi iki yiyip bırakıyor corbayi daha cok yedigi icin genelde corba tarzi verdim bende
tarafından
Çatalla eziyorum. Çorba da içse içindekileri hep çatalla ya da patates püresini ezmek için kullanılan aparatlarla eziyorum. Alıştırmak istemedim tamamen sıvıya tarhana ya da mercimek verirsem de içine illa pirinç ya da şehriye atıyorum.
(106 puan) tarafından
Bende deneyeyim bakalım daha pirasa karnabahar denemedim. Sagol canim cevap icin.
tarafından
Rica ederim canım. Şimdiden afiyet olsun :)
-Reklam-
0 oy
(636 puan) tarafından
Kıymalı bezelye seviyo tavuklu patates yemegini seviyo makarna yediriyorum corba iciyo öle ispanak pirasa karnibahar yediremedim teklif ediyorum ama yemiyo malesef  
(106 puan) tarafından
Maşallah. Tesekkürler fikir icin.
(636 puan) tarafından
Öle çok çok yemiyo kız bi kaç kaşık :)
(106 puan) tarafından
ya bende epey yiyordur diye düşünmüştum ;)  Brn genelde corba veriyorum da böyle taneli yiyebiliyor ama yemiyor genelde. bezelyeyi deneyecem ama merak ettim daha vermedim. Tavuk bi iki tadına baktı yanındaki patates havucu yedi biraz ama karnini doyuracak kadar degil. Bende istiyorum ki yesin biraz karnini doyursun mama saatini bi iki saat ileri atsin :)
(636 puan) tarafından
Yok kız nerde benimkide öle karni doycak kadar yemiyo hic bazen kase corba icince bi sasiriyorum taneli yemegi sevmiyo pek alissin diye yediriyorum iste 4 5 kasik oda kendi kasığı ile :) keske yese:) ıspanak pirasa hic sevmiyo karnıbahari azina surmez kokusunu bile sevmiyo ne kaldi geriye dogru duzgun pek bise yemiyo iste
(106 puan) tarafından
Benim ki de aynı o zaman pırasa karnabahari denemedim daha gerci de yiyecegi bi iki kasik icinde yemek yapması zor geliyor bu aralar galiba o yuzden deneyemedim evde de pek yapilmaz denettireyim. Vala büyüğüne ayri küçügüne ayri esime ayri kahvalti yemek derken mutfaktan cikamiyorum her bos buldugum vakitlerde. Bi bizim gibi yeseler rahat edecez :)
(636 puan) tarafından
Vala öğle  zaten bi yemek yapip yediriyosun her yer mahfoluyo az yapiyorum ama yinede  geri kalani cop oluyo ek gıda süreci cok yordu beni hep bitik durumdayim yese yine değer yorgunluga yemeyince hepten piskolojik cökuyorum :)
(106 puan) tarafından
He valla yapıyorsun yemiyorlar ya o zaman geliyorlar iste :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 422 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
24 Eylül 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Cikolataaa (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
6 cevap 240 göst.
6 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Rabia.z.beren (24 puan) tarafından soruldu
...