0 oy
369 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (15 puan) tarafından
İyi akşamlar. Oğlum 17 aylık yürüyor artık. Dışarıda giyebileceği; anatomik, kaliteli bi ayakkabı almak istiyorum. Şu an için havalar ısınmaya başladı, yaz da geliyor. Ama soğukta bir yandan. Yardımlarınıza, tecrübelerinize, bilgilerinize ihtiyacım var Güzel Anneler. Nasıl bir ayakkabı almalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim.

8 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Zaten bir iki ay anca giyiyorlar aldiklarinizi bir ayakkabı çalışanı olarak diyorum Spor altı esnek yumuşak ayakkabı tercih edin eğilip kalkarken parmak gelişimini engellemesin üç kısımda herzaman yarım tırnak boşluk olsun tırnak batması olmasın 
(15 puan) tarafından
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Şimdiii ben düz tabanim normal bi ayakkabı giydiğim de iki adım atamıyorum hemen ayağım ağrıyor. Oğlumunda belki ayağı ağrır diye anatomik ayakkabı mı almalıyım diye düşünüyodum. İlk adım ayakkabısı başlığında gönderilerede baktım; ortopedik değil anatomik öneriliyor. Deneyerek almak gerekiyor anlaşılan değil mi?
(1,248 puan) tarafından
Rica ederim evet anatomik gayet iyi olur ama yumuşak olmasında fayda var mesela Nike nin bebek ayakkabıları varr yüzey kumaş hava alıyor alt taban esnek çok rahat ediyorlar o tarzlarda iki yaşlardan sonra serte geçebilirsiniz bende düz taban biri olarak çok iyi anlıyorum sizi bebeğinize yumuşak hava alan baş parmak ve uç arasında yarım tırnak olacak şekilde boşluk bırakarak alırsanız rahat eder çok pahalida olması şart değil dediğim şekilde olması yeterli ben geçenlerde LCW den aldım çok rahat eğilip kalkıyor marka diye farklı sanmayın zaten en fazla iki ay giyer sağlıkla büyüsünler
(15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mutlaka tavsiyenizi dinleyeceğim. Çok teşekkür ederim sarıldım size. :) Amiiinnn sağlıkla büyüsünlerr.
(1,248 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla büyüsün inşallah ;)
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından

image

birebir aynısı değil ama benimki bu şekilde. Henüz yürümüyor ama dışarı çıkınca giydiriyorum, tutunup yürüyor. Ayakkabının bileği kavraması çok önemli o yüzden bu şekil ayakkabı öneririm. Altıda kaymaz taban. Hazirana kadar rahat kullanılır, çok kalın kışlık bir model değil. 

(769 puan) tarafından
Arkadan 1 parmak koyunca bol kalıyorsa numarası uygundur. Bide ben bağcıklı tercih ettim ayağına göre sıkıp gevşetiyorum.
(15 puan) tarafından
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Markası nedir acaba bende araştırayım? Biraz bol olması gerekiyormuş dediğiniz gibi. Siz nereden aldınız acaba?
(769 puan) tarafından
Ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden buradaki bir yerel mağazadan aldım. Amazon, trendyol ve hepsiburada da buna benzer modeller var ama bakabilirsiniz.
(15 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniiz için. Var olun.
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Bu tarz başlangıç için iyi düşünürseniz sonrası için ortopedik veya anotomik bakabilirsiniz istediğiniz gibi 

image

(15 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilginize. İlk mi anatomik taban almak gerekiyor? Bugün gittik mağazaya nasıl taban alacağımı daha bilmiyorum. Yumuşak mı olması lazım? Yoksa önce anatomik taban mı olması lazım
(1,248 puan) tarafından
İlk olarak bu yumuşak kemik yapısı için sonrasında anotomik bakın yada ortopedik farketmez şuan yerlere eğilip kalkarken sertte sorun yaşayabilir
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Vicco aldım canım ilk adım ayakkabısı yazıyordu 19 kalmıştı bende onu aldım biraz büyük ama herkez çok çabuk büyüyor anlamayacaksın dedi
(15 puan) tarafından
Mağazadan mi aldınız acaba? Yoksa siteden mi? Siteden İlkadım anatomik taban dediğimde bı tane ayakkabı çıkıyor. Sizin aldığınız ayakkabının tabanı nasıl? Deneyebildiniz mi? :)
(1,102 puan) tarafından
Yok daha deneyim sahibi olmadım siteden aldım o kadar incelemedim vallah kime sorsam bu markayı dedi bende aldım :)
0 oy
(311 puan) tarafından
Vicco en iyisi tabanida çok rahat anatomik outlet mağaza dan ucuza alabilirsiniz çok memnunuz
(15 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Outletine bakacağım hemen:)
0 oy
(29 puan) tarafından
Vicco diyorlar çoğunlukla bende ondan düşünüyorum 
(15 puan) tarafından
Evett, tüm sorulanlari da okuduğum da vicco diyorlar. Ben taban konusunu kesinlestiremedim. Anatomik tabana göre mi ilk ayakkabı alınmalı? Yoksa yumuşak olması kâfi mi?
0 oy
(139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yeni vicco aldim gayet guzel denedik rahat yuruyor.
(15 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bunlar İlk adım ayakkabısı değil mi?
(139 puan) tarafından
Ilk adim gunluk ayakkabi diye geciyor.
0 oy
(3,787 puan) tarafından
Vicco aldim. İlk adim ayakkabisi degilde bot seklinde olandan aldim. Benim bebegimin ayaklari buyuk tombul 21 ile basladik. O sebeple boyle bisey tercih etmek zorunda kaldim. Baska bulamadim cunku. Ama siz ilk adim ayakkabilarini alabilirsiniz. Önümüz bahar,yaz daha uygun olur. 
(15 puan) tarafından
Bana geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Vicco ilk adım ayakkabıları sanırım daha hafif değil mi? Kalın bi ayakkabı almaya gerek yok değil mi? Bizde bugün mağazadan baktık e bebekten sadece. İlk giyeceği ayakkabının tabanı mutlaka anatomik mi olmalı oğlumun aslında benim öğrenmek istediğim o. Sizin aldığınız ayakkabının tabanı nasıldı acaba?
(3,787 puan) tarafından
Rica ederim. Evet hafif rahat. Anatomik diye biliyorum tum bebek ayakkabilari. 3 yasa kadar anatomik kullanilmali. Ebebektekini bana pek onermediler. Yururken ice basmaya sebep olabiliyomus. Viccoda hic oyle bisey yasamadik 4 aydir kullaniyoruz.
Aslinda ilk adim olarak bilegi saran hafif ayakkabilar oneriliyo. Ve on burun kismi kalkik olmali Vicco da ilk adimlar o sekil degil on kisimlari kalkik ama bilegi sarmiyo. Ama herkes memnun. Bizim aldigimizda zaten bot tipliydi.
Attipas marka var trendyolda falan,yaz mevsimi olsaydi ben o markayi alacaktim aslinda kis mevsimi icin usutur gibi dusundum. O markaya da bakabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 489 göst.
0 oy
5 cevap 369 göst.
14 Nisan 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Busraa41 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
...