0 oy
78 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Aslında aktif kullanıcıyım ama ilk kez soru soracağım. 7 aylık oğlum gelişiminde hiçbir sıkıntı yok hatta bazı şeylerde önden gidiyor konuşma vs ama yemek yeme konusunda aklıma takılan bir şey var. İştahı çooooook çok açık bi bebek 10 kg ve yemek için adam öldürür hatta ama kendisi yemeyi beceremiyor önüne koyduğum yemekleri eliyle sıkıp cırkını çıkarıyor elini asla ağzına götürmüyor onun yemek olduğunu bile bile. Oyuncaklarını falan götürüyor ağzına ama yemek olunca özellikle yumuşak bir şeyse mıncıklıyor tiksinip de mi yapıyor acaba bunu? Yani tabi ki bu yaşında oturup da bizim gibi yemek yemesini beklemiyorum ama en azından eline aldığı şeyi ağzına götürsün bari. Koca dana mıncıklayıp yüzünü ekşitip bırakıyor ya da elini bile sürmeden ağzı açık benim vermemi bekliyor. 

2 Cevaplar

0 oy
(2,394 puan) tarafından
Yiyecekleri o şekilde tanıyor canım altına kocaman bi örtü ser ve eliyle yiyebilecegi yumuşak şeyleri yavaş yavaş vermeye başla pankek olur peynir olur muz olur kucuk küçük bol koy önüne 
(2 puan) tarafından
Her denemem faciayla sonuçlandı. Başlarda dokunmuyor bile oynaya oynaya eline verip ağzına götürmeyi deniyorum tiksiniyor donunca sıkıp bırakıyor bi de eller çok güçlü resmen presliyor yiyecekleri. Az önce kedi geldi yanımıza ona bile dokunmadı tiksindi titredi hemen :')
(2,394 puan) tarafından
Sen müdahale etme canım kızım da tanımadığı bi şeyi önce tek parmakla yokluyor sonra avucluyor ben kendim yiyorum karşısında sen yiyeceksin diyip ona müdahale etmiyorum o zaman eline alsa da bırakıyor :)
-Reklam-
0 oy
(9,444 puan) tarafından
Çatala yemeği takip çatalı beraber tutup ağzına götürün. Böyle böyle alışır eliyle yemek istemiyor olabilir. İstese iştahı da var şimdiye kadar yerdi 
(2 puan) tarafından
Evet her şeyi benden bekliyor sanırım :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
26 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde missn199 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
20 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cnaımoglumm (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.
23 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cnaımoglumm (161 puan) tarafından soruldu
...