0 oy
479 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (329 puan) tarafından
tarafından kapalı

4 aylık kızıma kaşığın ucu ile salata suyu ve karnı yarık suyundan vermiş çok sinirlndim tavrımda nettir herkezi karşıma alırım korkmaya başladım birley olurmu


notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(165 puan) tarafından
Kim vermiş bişey olacağını sanmıyorum ama bu ayda vermek doğru değil tabi ki
(329 puan) tarafından
Kayınvalidem vermiş
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Canım hiç korkma inşallah bir şey olmaz.Tadımlık sayılır.sindiremyeceği bir şey olursa direk kusar.Bende çok korkuyordum bir şey denerken birileri ağzına bir şey tıkıyınca.Zaman geçtikçe bir şey olmadığını görünce sende rahatlıyorsun kendin bu sefer vermye başlıyorsun.Yani bizde öyle olmuştu 
(329 puan) tarafından
Evet tadimlık ama bana sorulmadı ve kimseye göre yetiştiremem ben cocugu saygı duyulmuyor cok eski kafalılık
0 oy
(3,586 puan) tarafından
Öncelikle başlığını duzelt canim kapanır postun ikincisi salata suyunun içinde limon ve elma sirkesi varsa belki asitli olduğu icin etki edebilir. Ama karnıyarık patlıcan sebzesi nikotin ağırlıklı bir sebze zararli 2 yaşından önce verilmiyor. Dikkat edilsin.
(329 puan) tarafından
Şuanlık bişi olmadı ama bilmiyorum suyundan vermiş karnı yarığın
(3,586 puan) tarafından
Zaten rahatsızlık verir, iştahsızlıga sebep olur. Cok eser miktarda verilmemiş. Ama suyu vs farketmez. Sonuc olarak sebze suyunu salmıştır. Vücuduna zarar verir.
(329 puan) tarafından
Yaa kaşık ucu ile cok korkuyorum 4 saat oldu bişi olsa belli edermi
(3,586 puan) tarafından
Eger bir sey olmadi ise problem yok. Vücuduna zarar verir derken sebze nikotin ağırlıklı ya canim bebeginde daha cok küçük olduğu icin bunu gostermez ama vücuduna ne bilim beynine vs zarar verebilir. O yuzden dikkat edilmesi gereken bir sebze vermesin kimse bir daha benim bebegim 19 aylik hala vermisligim yok.
0 oy
(313 puan) tarafından
Patlıcan zararlı belli bir yaşa kadar verilmiyor canım ama korkma az bişi vermişlerdir bişi olcani sanmiom 

İlgili bir soru bulunamadı

...