0 oy
303 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
Merhaba hanımlar size başımdan geçen bir olayı anlatacağım rahatsızlığımdan dolayı 16 gün hastanede yatmak  zorunda kaldım 6 aylık bebeğim var o kadar güzel bir ritim tutturmustuk ki hikaye saati uyku saatleri oyun saatleri yani muhteşem zaman geciriyorduk doğum yaptigimdan beri sütüm de hep çoktu ve emmeye aşık bir bebekti takı hastaneye yatana kadar o kadar ağladım ağır çektim ve üzüldüm ki sütten eser kalmadi iki saat emzirmesem taş gibi olan göğüslerim resmen bomboş şu an hala tedavim devam ettiği ilan kullandığım için emziremiyorum o şükür mama içiyor fakat ben emzirmeyi özledim o kadar gücüme gidiyor icerliyorum ki anlatamam mamaylada büyür onu problem etmiyorum fakat o kadar yıprandım ki goguslerime duş alırken bile bakmak istemiyorum kucağıma aldigimda bazen kafasına göğsüme gömüyor kalbim acıyor resmen ve artı olarak bu 16 günde o kadar değişmiş ve hareketlenmis ki yeni dogum yapmış gibiyim çok zorlanıyorum yani zaptedemiyorum sipayi varmı böyle bir ayrılık yaşayan sonradan füzeler mi çok yabancıyım bebeğime oda eskisi gibi değil eskiden olsa çok farklı bir bg vardı aramızda ama şimdi bana güldüğü gibi herkese gülüyor yani mutlu olsun tabi ki gene de icerliyor insan öyle yazmak istedim hakkınızı helal edin 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (83 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun kuzum senin durumunu bende yaşadım aynısı olmasa da benzeri olayı bana da oldu kızım 31 haftada doğdu 1 buçuk ay küvezde kaldı bazı anneler doğum yapınca bebeklerini kucağına alıyor ya işte bende öyle birsey olmadı maalesef 1 buçuk ay bebeğime temas bile etmedim o kadar ağrıma gidiyordu ki ilk başlarda sütüm çok geliyordu sağıp hastaneye gönderiyordum sonra git gide sütüm azaldı sonra birden kesildi üzüntüden dışarı da bi anne çocuğunu görünce içim parçalanıyordu keşke kızımda yanımda olsaydı diyordum kendi kendime çok şükür bu günüme kızım 18 aylık şuan yanımda senin gibi bende çok istiyordum emzirmeyi hep hayalimdi bebeğimi kucağıma alıp emzirmek nasıp olmadı anne sütü ilaçtır hiçbir şey onun yerini tutamaz ama nasıp çok şükür mama var en azından onu içiyorlar üzme kendini çok takma kafana sağlıklıysa mamasını da içiyorsa için rahat olsun sürekli kafana takıp üzme kendini yoksa çocuğuna da yansıtırsın ayrıca senin elinde olan birsey değil bende çok zorluk çektim o konuda ama aklımdan attım gitti sende öyle yapmaya çalış herşey de vardır bir nasip :))
(46 puan) tarafından
İnşallah bende zaman geçtikçe atacağım kafamdan ama olay tazeyken çok üzüyor insan kendini sağlıklı olsunlar da gelip geçer inşallah bu günler de
-Reklam-
0 oy
Profil image (83 puan) tarafından
Pardon Herşey de vardır bi hayır diyecektim :)
0 oy
(163 puan) tarafından
Annelik çok hassastır. İnsanın evladı için içi titrer. Asla mükemmel olamayız. Sağlığımız yerinde olsun, evladımız mutlu olsun yeter. Onun sana herzaman ihtiyacı olacak. Geçmiş olsun. 
0 oy
(9,166 puan) tarafından
Emzirmek istediğinizde ve mümkün olmadığı için kendinizi kötü hissediyorsunuz bir çok hissiyatınız bu yüzden. Bazı çocuklar çok sosyal olabilir benim iki çocuğum da böyle. Hiç tanımadığı biri ona sevecen davransın gidip dizine başını koyar. Bazen diyorum ki insanlar diyecek ki bu çocuğu hiç seven yok galiba sevgiye aç çocuk ama abisi de böyleydi. 

İnsanların çok hoşuna gitse de tehlikeli ama yapacak birşey yok huyları böyle. Sizin de artık büyümüş dış dünyaya daha açık. Tek nedeni bu ayrı kalmanız yada emzirmiyor olmanız ile alakalı değil. 

Çok geçmiş olsun Rabbım sağlık sıhhat versin evladınızla sizi birbirinize bağışlasın. Gerisi teferruat 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 449 göst.
0 oy
10 cevap 382 göst.
29 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hafız Anne (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 142 göst.
6 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde eceem sule (48 puan) tarafından soruldu
...