0 oy
146 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (125 puan) tarafından
tarafından kapalı
Biliyorum bebeği her istediğinde göğsüme tutmam lazım süt vermem lazım ama doyuramiyorum sütüm yetmiyor. Uyurken de göğsümde uyumak istiyor yatağına yatiramıyorum. Ben de geceleri yanımda yatırıyorum göğsüm açık eşimle aramda yatıyor. Buna alışır diye korkuyorum ne yapmam lazım sizce. 
Bebek Ayı 10 gün
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
10 günlük bebeği aranıza alıp yatırmayın Allah korusun farketmez ezebilirsiniz meme isteği için de mememiz bir koku salgilarmiş bebeklerimiz bundan güven alırmış onların açısından düşünürsen 9 ay boyunca alıştığın evinden ayrılıp gürültülü, güven vermeyen bı ortama giriyorlar senden güven alıyor annesi daha çok sar sarmala daha çok emzir anlıyorum yoruluyorsun ama ben de şuan nasıl memeyi keseceğim diye kara kara düşünüyorum çünkü ilk bağımız çok alıştım..
-Reklam-
0 oy
(502 puan) tarafından
Kesinlikle ve kesinlikle bunu yapmayı bırakman gerekiyo  çünkü bebeğin çok küçük ve Rabbim korusun yanında memen bebeği boğabilir, yorganın boğabilir yada sen bilmeden bebeğe zarar verebilirsin. Senin konunu biliyor, yeni doğduğu için sana ihtiyacı var, bebeği lohusanın yaka iğnesidir. Sütün yetmediği için değil sana ihtiyacı olduğu için yanında olmak istiyor ama kesinlikle yatarak emzirme, sonu iyi olmayabilir 
0 oy
(378 puan) tarafından
Canim öncelikle güle güle büyüt bebeğini ama sana tavsiye yatarak emzirme otur yatagin içinde öyle emzir evet zor ve yorucu bi süreç ama geçici bi süreç unutma bebegin doğmadığı için değıl senin göğsünde kendini güvende hissettigi için yatiyor unutma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
0 oy
7 cevap 366 göst.
28 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Baran yanaz (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 836 göst.
1 Eylül 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sinemçlkts (7 puan) tarafından soruldu
...