0 oy
161 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (134 puan) tarafından
Şunlar almak İÇİN o kadar çok hevesim var ki ama gereksiz diyolar felan soğuyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Bi tek telsiz aldım 2 ay önce keşke daha önce alsaydım
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Weewell Kameralı bebek telsizi var başından beri çok memnunum kızım 15 aylık. Yoğurt makinasını kiwi marka aldım 2 ay oldu gereksiz diyordum ama benim için büyük kolaylık oldu valla
0 oy
(121 puan) tarafından
Telsiz elim ayağım resmen.Bebegimi uyuttuktan sonra telsiz cebimde tüm işlerimi hallediyorum.Balkonda hava da alıyorum.Odasini ayirdigimda da çok işime yaricak.weewell yoğurt makinası da inanılmaz kolaylık soğuk süt ile sadece mayayı karistir tamamdır.Sadece 8 saatte yapıyor.Saati güzel ayarlamak lazım.Kucuk kavanozla olmasıda güzel bir kavanoz bir öğünde bitiyor.Buharda pisiriciyi de alicaktim.Ama kullanım süresi az yani maksimum 6 ay buharda pişirmeye önem gostericeksiniz.Bu yüzden buhar aparatı daha mantıklı.O kadar para ya degmez deyip almadım.
0 oy
(3,793 puan) tarafından
Hic birini almadim. Sadece odasina kamera almayi dusunuyorum. Yani bi ona ihtiyac duyuyoruz, digerlerine hic ihtiyacim olmadi.
0 oy
(487 puan) tarafından
Xiomi marka kamera aldık biz doğmadan önce elim ayağım oldu bebeğim şuan 10 aylık iyki almışım dediğim şeylerden birisi. Telsiz yerine kamera daha mantıklı bence. Yoğurt makinesini bilmem ama buharda pişirici bana göre gereksiz ek gıdaya geçiş tadım sürecinde sadece buharda pişirdim ben. Sonra zaten çorba sulu yemek tarzı yemeye başladığı için buharda pişirmeye gerek kalmıyor . Yoğurtta evin yakınında mandıra var ordan az az alıyorum taze ev yoğurdu. Ben kendim çaldığımda hemen ekşimeye başlıyor tuketilmeyince. 
0 oy
(770 puan) tarafından
Başka marka ama buhar pişirici aldım.özel olarak bebeğe değil ama kendimiz için de yapıyorum. Meyveleri buharda haşlamakla suda haşlamak, tat olarak o kadar farklı ki. İçinde tavuk, balık da pişiriyorum. Ben çok memnunum ve kesinlikle alınmalı eğer imkan varsa. 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Buharda pişirme ve yoğurt makineleri yer kaplar boşuna tencere yıkamak daha kolay geldi bana tabi tercih meselesi ben diğer türlü daha güzel tutturdum yoğurt makinede sulu oldu mesela 
0 oy
(966 puan) tarafından
Öncelikle bunlar biraz imkan meselesi ama telsiz harici diğerleri gerçekten gereksiz annesi. Yoğurt mayalamak için makineye gerek mi var. Buharda pisirmek için de tencerenin dibine biraz su köy üstüne de metal süzgeç koy. Su çıkmasın. Içine at sebzeleri ağzını da kapa o pişer zaten. 

Inan maddi durumun bunlara el versede bazı şeyler bi yerden sonra fazlalık geliyor koymaya yer bile bulamıyorsun. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. O yüzden o ikisini hiç almanı önermem.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 241 göst.
9 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rabiafule2 (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
12 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sgf1234 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 300 göst.
27 Kasım 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kuzumun.kokusu (20 puan) tarafından soruldu
...