0 oy
414 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

Merhaba , 

Bugun kendimi rahatsiz hisssettigim icin kan verdim eve geldim sonuca baktim . Hcg 20 yaziyor ama emin degilim . 

Sadece eger kizima bir kardes geliyorsa bizi neler bekliyor . Tavsiyeleriniz neler . Guzell anneler fikirlerinize ihtiyacim var . Haftasonu tekrar gidecem.  Nasipte ne varsa hayirlisiyla o olsun . 

Bir an kizima nasil bakarim ilgilenirim diye dusundum.  En cok dusundugum suan da kizim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.  Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallah :))

2 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Kimsee yok mu ??
(1,448 puan) tarafından
Merhabalar canım benim oğlum 22 aylık olacak bu ayın 7 de Allah izin verirse inşallah bende 4 aylık hamileyim doğumum Allah'ın izniyle temmuza denk geliyor oğlumla aralarında 2 yaş 2 ay falan olacak bu arada planlı gebelik biz istedik çok şükür Allah'ım verdi beraber büyürler inşallah birbirlerine arkadas olurlar :-)
(14 puan) tarafından
Benim esim daha bilmiyor . Bugun sonuclarima kendim baktim doktor daha yorumlamadi .  Nasip kismet . Allah bagislasin . Benim korkum sadece kizima iyi bakamazsam diye :( cunku bir yere gidince hep yanimda olmasi lazim mesela ya da ona yetemem diye korkuuyorum . Rabbim hayirlisini versin:))
(1,448 puan) tarafından
Amin canım bende düşünüyorum bazen onu ama Allah'ım verir kolaylığını elbet canım öyle böyle büyüyecekler inşallah oğlum da bana çok düşkün bende diyorum şimdiden doğum yaptığım da nasıl olacak nasıl duracak bensiz diye anneler her şeyi düşünür çocukları için umarım yeteriz çocuklarımıza benimde kızım olacak inşallah canım hayirlisi ile
(14 puan) tarafından
Insallah saglikla gelsin :) bir oglan bir kiz  bakalim bizde nasil olacak
(1,448 puan) tarafından
Aynen canım bakalım nasıl geçecek o süreç umarım anneliği hakkı ile yapabilirim :-) Allah'ım yardımcımiz olsun inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Valla bende kızım şuan 16 aylık 2 yaşında gebelik istiyorum 2 yaş 8 aylık fln oluyor kardeşi olur diye planladık ard arda büyürler Allah'ın izniyle:) içinizi ferah tutun 
(14 puan) tarafından
Tesekkur ederim.  Kizimin hamileliginde 4 ay istifra ederek gecirdim.  Koronada vardi . Kizim kolik bir bebekti ve tek basima biraz zorlandim . Insallah Allah kolaylik verir daha tam emin degilim ama nasip . Kizimla daha simdi anlasmaya birbirimizi anlamaya basladik onun caninin sıkılmasini istemem hamilelik surecinde insallah :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 313 göst.
0 oy
1 cevap 215 göst.
0 oy
1 cevap 357 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.
29 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ece07 (23 puan) tarafından soruldu
...