0 oy
381 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (158 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

 

image

14. Günümüzdeyiz bugün bebeğimin göbeğinin kanayıp kuruduğunu fark ettim acaba bu normal bir durum mu yoksa doktora gitmeli miyiz?

Hiç sarı leke falan olmadı ilk kez bugün kanadığını ve kuruduğunu fark ettim. Bir de daha önceki postta belirttiğim gibi bebeğim kakasını yağarken acayip zorluyor kendini acaba o yüzden olmuş olabilir mi

Bebek Ayı 14 gün

6 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Hastaneye götür muhtemelen iğne ucu kadar açıklığı vardır damla damlarıyorlar geçiyor
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Göbek bağı düştükten sonra kıyafetine hafif kan lekesi olması normal bizdede olmuştu doktor normal demişti daha fazla kırmızı kan yada akıntı olursa o zaman doktora gösterin. Kaka yaparken zorladığı için kanamış olabilir takip edin.
0 oy
(812 puan) tarafından
Kuvezde yattimi bebeginiz?biz olduk kateter takilmisti sizin gobek gibiydi.23.gun dustu gobek.11.gun kanama.oldu. Kiyafette lekelenme gordum o zaman anladim.dogum.olan yere gittik tekrar K vitamini yapildi ve doktora gorunun dedi yenidoğan bolume.sonra iltihap gelmeye basladi.bir sprey verildi 3 gun sık tenizle dedi.nihayet yakalim dedi porfosor doktor.aciklik vardi cunku.ultrason cekildi sonuc gobekte fitik.cocuklarda gorunen bisey dediper geciyormus 3 yasina kadar dedielr.insallah gecer.takipte tutlacagiz.
(158 puan) tarafından
Evet bir gece yattı sarılıktan dolayı ama göbeğinden hiç enfeksiyon sıvı falan gelmedi ilk kez bu şekilde gördüm :(
(812 puan) tarafından
Bizde bir gun yattik solunum sıkintımiz vardi.iste orda kateter takiliyor.sizede muhtemelen takmislar.sorun bi.o genelde bu sorunu getiriyor bizde mesela fitik var.bizdede 11 .gun kan geldi ardindan iltihap geldi.
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Doktora gitmelisiniz. Yakma işlemi yapılıyor adı yakma ama acı veren birşey değil. Birde gerek duyulur ise tekrar k vitamini yapılıyor 
0 oy
(35 puan) tarafından
Bizdede aynı durum oldu k vitamini yaptılar doğumda yapılıyormuş yetersiz gelmiştir dedi Dr sonra geçti korkmayın 
0 oy
(361 puan) tarafından
benimki de böyle olmuştu k vitamini iğnesi yapıldı bi acile götürün bence 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
6 cevap 481 göst.
...