0 oy
146 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (103 puan) tarafından
Oğlum 12 aylık hala geceleri gaz kriziyle uyanıp ağlıyor inanın saat başı kalkıyorum bir senedir doktora götürdüm bağırsaklarından ultrason çektiler hiç bişey yok nasıl geçecek bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(36 puan) tarafından
Sorum gaz değil . Aç olabilir . Sıcak veya soğuk olabilir . Ben geç anlamıştım biraz çocuğun gece aglamalarinin sebebini . Meğer açıkıyormus anne sütü de yetmiyormuş ..
(103 puan) tarafından
Mama alıyor zaten başından beri mamasını içirip uyutuyorum sancilaniyo ayaklarını kendine çekiyor karnını ovuyorum falan çıkarınca uyuyor tekrar
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Eğer gaz ise yemeklerine mutlaka kimyon koyun, gaz yapıcı şeyler, tatlı-ekşi zaten vermiyorsunuzdur, süt ürünlerinin de miktarını azaltın ve gözlemleyin laktoz interolansı olabilir. anne sütü alıyorsa siz de yediklerinize dikkat edin ve en önemlilerinden bebeğinizin ayaklarını muhakkak sıcak tutun, karnını da sıcak tutun, havlu falan ütüleyip karnına sırtına koyabilirsiniz. Pipetli ise suluğu değiştirin, bol bol hava yutuyorlar çünkü. Yatmadan masaj yapabilirseniz biraz rahatlar kuzunuz. 

İnşallah gazını rahat rahat çıkartır bebeğiniz, Allah feraha kavuştursun.
0 oy
(770 puan) tarafından
Mutlaka kendisine gaz yapan yiyecekler vardır. Onları farkedio düzenlerseniz iyi olur. Birde soğuk alınca(ayaklar, karın) gaz sancısı oluyor. Uyumadan önce ayaklarına, karnına gaz masajı yapabilirsiniz. Ama en önemlisi yiyecekler. Yediği yiyecekleri kontrol edip gecw nasıl geçiyor not alırsanız işiniz daha kolay olur. 
0 oy
(855 puan) tarafından
Bizde de durum aynı tam 12 aylık Allah yardımcın olsun ne gecemiz var ne gündüzümüz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
1 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nazlmutlu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.
5 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ozkisikbb (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 467 göst.
0 oy
8 cevap 336 göst.
...